Hvordan du genopbygger en hvilestol stol

September 30

Hvordan du genopbygger en hvilestol stol

En hvilestol er ofte midtpunkt til en stue eller den. Det er almindeligt for folk at holde Hvilestole i år; de får mere komfortabel med tiden som en kroppen vænner sig til dem. Hvis din hvilestol bliver gamle fra brug eller har brudt en anden grund, kan det repareres, før du ty til at erstatte den.

Instruktioner

•Drej hvilestol over med ryggen mod gulvet. Inspicere stolen og finde eventuelle løse eller manglende skruer. Erstatte en, der mangler og stramme der er løs.

•Udskift eller spænd alle bolte, der er løs eller mangler med en skruenøgle.

•Undersøg håndtag på den stol, der trækker foden pude. Erstatte eller stramme eventuelle manglende bolte eller skruer. Hvis det er nødvendigt, skal du kontakte fremstilling af hvilestol og bestille en reservedel. Kontakte lokale møbler værksted til at afgøre, om de har den særlige del på lager.

•Undersøg base af stolen. Brudt metal baser kan ofte svejses sammen og træ baser kan ofte repareres med anvendelsen af trælim. Klemme sammen nogen limet dele for at lade dem tørre og blive sikker. Erstatte baser, der ikke kan repareres. Det er almindelig praksis for metal baser erstattes med træ baser.

•Undersøg polstring af stolen og lappe huller eller tårer. Bruge en vinyl eller læder reparation kit, eller hvis polstring er stof, besøge et Stofbutik for matchende stof. Hvis polstring er for langt beskadiget, reupholster hvilestol af har en polstring shop gøre det for dig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com