Hvordan du genopbygger en Snapper karburator

April 11

Hvordan du genopbygger en Snapper karburator

Snapper plæneklipper var en af de første roterende plæneklippere, som rulles ud i 1951. De to mest almindelige karburatorer set i Snapper plæneklippere siden ca 1990 er Briggs & Stratton og Tecumseh. Da Briggs & Stratton har ejet Snapper siden 2004, er motorer siden dengang Briggs & Stratton. Genopbygge processen er stort set identisk til Tecumseh og Briggs og Stratton karburatorer; der er dog betydelige forskelle i hver model og interne portering af to mærker af karburatorer.

Instruktioner

Karburator afmontering og rengøring

•Tag på sikkerhedsbriller og nitrilhandsker. Fjern brændstof linje. Fjern de to bolte, der tillægger manifolden karburatoren. Forsigtigt frigøre gashåndtaget og guvernør forbindelserne. Gøre opmærksom på hvilke hul hver kobling er indsat. Fjerne gummi-tilsluttet krumtaphus ventilation tube.

•Tag skål møtrik, og høj hastighed justering nål, hvis udstyret med en passende størrelse skruenøgle. Fjern skålen og hæld ud gamle brændstof i en beholder, udsmid. Vende karburatoren op og ned og fjerne float pin. Fjern forsigtigt nål foråret, nål og float forsamlingen.

•Fjern den vigtigste jet fra inde i skålen røret med en skruetrækker eller ved at trykke det ud fra inde i halsen og gennem skål rør. Fjerne idle nål-ventil og foråret, med en skruetrækker, hvis udstyret. Fjern eventuelle Welch stik med en lille, skarp punch. Fjerne skærmbilledet filter, hvis den findes. Fjern forsigtigt, nål sæde pakning med en pick, hvis den findes.

•Soak de vigtigste komponenter i karburator renset for 30 minutter. Ved hjælp af trykluft og en blow-mundstykke, tør af komponenter og klare alle passager. Brug en tandstikker til at fjerne genstridige snavs. Hvis der er rust i bunden af skålen, bruge sandpapir til at fjerne og resoak i karburatoren renere.

Remontering og Installation

•REINSTALL den nye Welch stik med et stumpt punch. Installere nye O-ringe eller pakninger på de vigtigste jet. Tryk på eller skrue i de vigtigste jet indtil fast siddende. Geninstallere skærmbilledet renset filter. Installere en ny nål sæde pakning.

•REINSTALL float forsamling. Indsæt float hængsel pin i holderen. Drej karburatoren hovedet og måle float høj. Justere, at specifikationen bestemt karburator ved omhyggeligt bøjning fanen metal på hængslet. Skub ikke pres mod nål og sæde. Installere en ny skål pakning og erstatte skål og skål møtrik. Spænd møtrikken skål.

•Udskift tomgang nål ventilen og forår, hvis udstyret. Til bænken justere, drej tomgang nål-ventilen indtil let siddende, så ud en og en halv vender igen. Hvis udstyret, justere højhastigheds nålen ved hjælp af den samme procedure.

•Tilslut guvernør og gashåndtag forbindelser til karburatoren. Installere karburatoren på indsugningsmanifolden med en ny pakning. Spænd de to bolte. Installere krumtaphus ventilation tube og brændstof linje.

•Start motoren og lad den køre og varme op lidt. Hvis en inaktiv justeringsskrue, indstille gashåndtaget i tomgang og drej tomgang justeringsskrue med uret, indtil motoren er lige ved at gå i stå. Derefter Drej tomgang justeringsskrue mod uret, indtil motoren kører jævnt, men er ikke racing. Hvis en højhastigheds justeringsskrue, Indstil gashåndtaget til høj og drej high-speed justeringsskrue med uret, indtil motoren begynder at fejltænding. Derefter, dreje skruen mod uret, indtil maksimale, glat motorhastighed er opnået.

Tips & advarsler

  • De fleste Tecumseh karburatorer har plast vigtigste jetfly, der kan blive beskadiget af renere og skal fjernes.
  • Bær altid sikkerhedsbriller. Benzin og karburator rengøringsmidler er en hudirriterende, så altid bære nitrilhandsker når du arbejder med disse væsker.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com