Hvordan du gør Drop klude til gardiner

September 28

Hvordan du gør Drop klude til gardiner

En af de smarteste måder at dekorere på et budget er at bruge billig elementer til at oprette et brugerdefineret udseende. Mange husejere har fundet en praktisk, funktionel og attraktiv måde at bruge malere drop klude. Bomuld lærred drop klude gøre iøjnefaldende, let pleje gardiner, der er meget billigere end pre-made gardiner. Om omkostningsbesparende er målet, har Bomuldslærred en naturlig, organisk udseende som tiltaler mange. Avanceret syning færdigheder er ikke forpligtet til at gøre drop klude til gardiner. Stof lim eller hem tape kan erstattes hånd syning eller bruge en symaskine.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af vinduesrammen eller åbning hvor gardinerne skal installeres.

•Visit et hjem forbedring butik at undersøge drop-klude. Mens drop klude er generelt tilgængelige i en standard 6 af 9 fod størrelse, er alle bomuld lærred drop klude ikke skabt lige. Nogle stoffer er tykkere end andre og nogle mindre forskelle i vævningen. Drop klude er normalt pakket i klar plast pakker, så du kan opløfte et hjørne til at føle sig stoffet.

•Purchase så mange drop klude som nødvendige for at gøre gardiner, så to drop klude pr. vindue. Hvis din windows er meget høj, kan gardiner ikke nå hele vejen til karmen eller ordet givet de standard størrelser. Derudover, når man overvejer længden, trække omkring to inches fra den samlede længde til at give mulighed for en lomme søm for en gardinstang. Hvis du bruger draperier klip til at hænge gardiner, er ingen lomme søm nødvendige.

•Wash gardiner i vaskemidler og varmt vand og tør grundigt. Jern drop-klude og derefter måle dem igen for at kontrollere for svind. Overveje at vedlægge kontrasterende stof til bunden af drop klud, hvis du har brug for ekstra længde.

•Measure bredde af gardinstænger at beregne bredden af pocket sømmen. Hvis du foretrækker at bruge gardiner clips i stedet for en stang, springe til trin 7. Holding dråbe klud på den kortere ende, fold over en til to inches af stoffet, som skulle lave en lomme søm, giver plads til stof til at glide frit langs gardinstang.

•Kontrollér lomme sømmen. Placer en perle af stof lim langs kanten af stoffet. Fold det over efter dine mål, så tryk og hold på en flad overflade for at aktivere limen. Alternativt, pin den foldede stof med lige ben. Sy igennem de lige knappenåle langs kant, indtil du når til slutningen. Hvis du bruger hem tape, fold over stoffet og vedhæfte hem tapen ifølge anvisningerne.

•Skub dråbe klud på clips eller gardinstang og hænge.

Tilføje kontrasterende stof

•Klippe den kontrasterende stof til bredde og længde kræves, så en ekstra tomme hele vejen rundt. Kanterne af drop klude er prefinished men du bliver nødt til at folde og slut kanterne af den kontrasterende stof.

•Arbejds med den kortere ende, fold over 1/2 tommer af kontrasterende stof. Lim, tape eller sy stoffet ned. Gentag på anden enden af stoffet.

•Sæt den kontrasterende stof til bunden af drop klud ved foring op tekstiler langs kanten. Kontroller, at den "rigtige" side af stoffet og dråbe klud står over for hinanden. Fastgør kanter omkring 1/2 tommer fra kanten og derefter sy eller Lime vævet stof sammen. Tjek gardin stang lomme eller færdige søm øverst på den dråbe klud for at sikre, du arbejder på den side af det stof, der vil stå over vinduet.

•Klap over 1/2 tommer langs bunden af den kontrasterende stof til at oprette en færdig hem. PIN stoffet og derefter hænge gardiner på stangen til at kontrollere for længde. Foretage justeringer efter behov og derefter sy, tape eller lim på tværs af hele nederste kant.

•Tag gardiner ud af stangen og jern søm på indersiden mellem de to stoffer, således at det ligger fladt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com