Hvordan du holder din opvaskemaskine på plads

December 19

Hvordan du holder din opvaskemaskine på plads

Indbygget, under-the-counter opvaskemaskiner har kantede parenteser omkring den forreste rand at sikre apparat til kabinetter på venstre og højre samt undersiden af de øverste counter. Ved at sikre opvaskemaskine til kabinetter med disse beslag, vil du minimere vibrationer og movmenet mens apparatet er opvask. Kontrollere parenteser med jævne mellemrum for at bestemme, om opvaskemaskinen kommer løs og stram dem om nødvendigt. Med regelmæssig brug, kan endnu mindre opvaskemaskine vibrationer gradvist løsne hardware.

Instruktioner

•Åbn og nederste opvaskemaskine døren til at finde de L-formede beslag på toppen af apparatet og hver side.

•Gauge tykkelse kabinet vægge og undersiden af tælleren over opvaskemaskinen, ved hjælp af et målebånd. Dette hjælper dig med at afgøre den korrekte længde af træ skrue til at bruge.

•Sæt en skrue i hullet på hver L-formede beslag og twist skrue i kabinettet træ ved hjælp af en skruetrækker. Stramme indtil skruehovedet er flugter med beslaget. Hvis skruer er allerede på plads til at holde opvaskemaskinen, twist hver skrue til højre indtil stram.

Tips & advarsler

  • Hvis vibrationer har løsnet den eksisterende screwholes i din frysere, at lade opvaskemaskinen til at flytte rundt, Fjern skruerne og erstatte med større diameter skruer af samme længde. Disse tykkere skruer vil være i stand til at bide i træet hvor hullerne har udvidet. Beslaget huller er stor nok til at rumme forskellige skrue størrelser.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com