Hvordan du indsætter et kabel i en jakke

February 23

Montering Ethernet-kabler kan ikke være en daglig aktivitet, men at gøre dine egne kabler kan komme i handy når du har brug for et ekstra kabel eller to for dit lokalnetværk. Ved montering en Ethernet eller CAT5/CAT6, networking kabel, skal den vigtigste ledninger passe ind i plastslanger kaldet en jakke. Jakken er tyk, plast isolering beskytter den interne wire mod skader. Indsættelse af kabler i jakken kan være en vanskelig opgave, da det er en stram fit inde i jakken.

Instruktioner

•Locate otte ledningerne skulle samles Ethernet-kablet. Par en hvid ledning til en orange ledning; en hvid ledning til en grøn ledning; en blå ledning til en hvid ledning; og en brun ledning til en hvid ledning.

•Grasp hvert par af ledninger individuelt. Brug et par tænger til at vride hvert par af ledninger sammen. Sørg for, at ledningerne er snoet sammen så stramt som muligt uden at beskadige hver tråd isolering.

•Lay kabel jakke ud på en stor, flad arbejdsoverflade. Skær et stykke sejlgarn længden af kablet jakke. Fisk sejlgarn gennem ene ende af jakken, indtil sejlgarn vises gennem den modsatte ende af jakken. Binde at ende af sejlgarn til den ene ende af en ledning par.

•Grasp den modsatte ende af sejlgarn og pull wire par gennem kabel jakke. Gentag dette for at fiske hver wire par gennem kabel jakke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com