Hvordan du indstiller betonvægge

November 12

Hvordan du indstiller betonvægge

En betonvæg er en funktionel, visuelt tiltalende ud til en have eller udendørs rum. Støttemure hjælper med at holde jorden i at glide i forhøjede terræner. Betonvægge er ofte konstrueret med en landskabspleje funktion på toppen af væggen. Beton vægge kan ofte opbygges i et par dage. Hvis miljøet er i et koldt eller vådt klima, sikre, at arbejdet er afsluttet på en tør dag til at forhindre, at beton revner.

Instruktioner

•Dig en grøft, hvor den betonmur vil stå. Renden skal være dybt nok, således at det går under linjen frost og bred nok til at rumme arbejdsplads på begge sider. Hvis linjen frost ikke kan bestemmes, tjekke med den lokale bygning myndighed.

•Indstil størrelsen af beton muren skal bygges. Skære krydsfiner paneler til en passende størrelse til at oprette en form for væggen. Panelerne skal være 3 inches højere end højden af væggen. Smøre den ene side af krydsfiner med motorolie. Dette vil gøre det lettere at trække krydsfiner fra betonen, når væggen er indstillet.

•Nail 2 x 4 til den tørre side af krydsfiner til at oprette en form for væggen. Fortsætte med at oprette en linje af 2 x 4 på toppen og bunden af de paneler, at lade de 2 x 4's Tilslut panel stykker danner væg støtte. Der vil være to krydsfiner vægge, som skal være fordelt omkring 18 til 24 inches fra hinanden.

•Sæt armskinnerne (stol ryghynder) ind i renden, og Kør armeringsjern langs midten af den styrke, som er formet som bogstavet M. sæt ét bracer hver seks til otte inches langs Væggens længde. Dette vil være den støtte, som holder din væg stabil, når det er bygget.

•Mix beton og vand og hæld det i renden inde i formen krydsfiner. Bruge en murske til at sprede betonen i hjørnerne. Fyld formen med konkrete forlader en tre tommer plads øverst. Niveau væggen med en murske, skrabe den på tværs af toppen af støbt beton.

•Dæk vægkonstruktion med en våd stykke af jute. Den våd Jute holder betonen mod for hurtig udtørring. Væggen vil kræve en uge at tørre helt. Sørg for at fugte jute dagligt. Efter en uge, fjerne jute og trække krydsfiner fra beton væggen. Udfyld renden og tilføje landskabsmæssige elementer for at fuldføre væggen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com