Hvordan du indstiller den formelle franske tabel

January 5

Hvordan du indstiller den formelle franske tabel

Værterne vælger at serverer fransk mad til deres gæster på grund af variateten af tiltalende retter tilgængelige. Gøre en middag dato mere autentisk ved at angive tabellen i en traditionel, formelle franske måde. Franske tabel møder sammenlignes med britiske eller universal med et par forskelle, som ikke bruger en brød plade og typen af glas til servering vand. Gæsterne vil nyde den stemning skabt med en autentisk fransk-sæt bord.

Instruktioner

•Indstil en tallerken på bordet til hver gæst. Pladerne skal være foran stolen og 2 fødder fra midten af næste plade.

•Lay alle redskaber på tabellen i den rækkefølge, de vil blive brugt, undtagen dessert redskaber. Gafler gå til venstre for pladen med gaffel for det vigtigste måltid tættest på pladen og resterende gaflerne placeret på ydersiden af denne gaffel, i den rækkefølge, de bliver brugt. Knive gå til højre med vingerne vender pladen. Traditionelt, fransk redskaber blev placeret med tænderne eller ansigter peger ned, men der er valgfrie i dag.

•Indstil en ost kniv ovenfor middagstallerken med vingen nedad, kniven peger mod højre. Dessert køkkenredskaber, normalt en ske, er bragt ud med dessert, men i dag, det er også placeret over ost kniv, vender tilbage.

•Klap servietter i en trekant og placere dem på pladen eller til venstre for plade under gafler.

•Sæt salat plade ovenfor og til højre for de vigtigste plade. Franske tabeller behøver normalt ikke brød plader---brødet er sat på bordet--- men hvis du bruger en, placere den over og til venstre for de vigtigste plade.

•Indstil tre briller over plader til højre. Brug først en stor vin glas til vand, efterfulgt af en mellemstore vinglas til rødvin og en mindre vin glas for hvidvin. Du kan placere små glas champagne eller likør på de fjerneste side af de vinglas.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com