Hvordan du indstiller den korrekte Toilet Flange højde

April 14

Et toilet flange skal indstilles i den korrekte højde i forhold til den færdige gulv i badeværelset, ellers toilettet vil uundgåeligt lække. Ofte, vil en flange være i den forkert højde, fordi et nyt gulv var installeret i badeværelset. Et nyt gulv, der er installeret over den gamle færdige gulv vil ændre højde krav til den toilet flange, som bliver et betydeligt tykkere eller tyndere gulvmateriale. Du kan købe forskellige størrelse extender ringe til dit toilet flange til at løse problemet.

Instruktioner

•Shut off vandet flyde på toilettet ved at dreje ventilen håndtaget med uret så langt som du kan. Skylle toilettet én gang og derefter bruge en skruenøgle til at fortryde møtrikken holder vand linje til bunden af den toilet tank.

•Pry off hætter på bunden af toilettet og fjerne nødder på skab bolte. Løft på toilettet ud af skabet bolte og sæt den til side.

•Fjern den gamle voks ring og restkoncentrationer ved hjælp af en spartel og mineralske spiritus. Placer extender ring over flange og foranstaltning for at sikre extender ring sidder mellem en fjerdedel af en tomme enten over eller under det færdige gulv.

•Applicer caulk til bunden af extender ring og placere ringen over flange, foring op anker skruehuller i begge. Drive anker skruer gennem extender ring og flange og derefter rydde op eventuelle caulk, der presser ud ved hjælp af en gammel klud.

•Skub stats-skabet bolte til de bredere åbne pladser i extender ring, og skub derefter bolte langs kanalen og i de mindre indskæring i ringen. Tryk på laksegl på bunden af toilettet og derefter lavere toilettet over skab bolte, threading dem gennem åbningerne i bunden af toilettet.

•Stram nødder på skabet bolte og snap hætter over bolte. Vedhæfte vand linjen til toilet tank ved hjælp af en skruenøgle, så slå vandet tilbage på.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com