Hvordan du indstiller en Gilmour vand Timer

January 21

Hvordan du indstiller en Gilmour vand Timer

Gilmour elektroniske vand timer styrer den vandingssystem, der strækker sig fra din udendørs væg vandhane. Timeren er installeret mellem hane og en standard vandslange og indeholder en intern ventil, der åbner, når timeren er aktiveret. Timeren har en elektronisk tastatur, op til otte programmer, en manual "On/Off" kontakten, et program override funktion, en uges ur og en spring-dage funktion. Ved planlægning af timer til vand din græsplæne, mens du er væk, måske du har spørgsmål om, hvordan du indstiller den.

Instruktioner

•Skub den øverste stik møtrik over toppen af vandhanen åbning og spænd det indtil timeren er sikker. Skub i slutningen af en vandslange på det nederste stik og stramt fastgøre den til timeren. Klemme begge sider af timer med hånden og trække timer væk fra resten af enheden. Udskifte enheden, efter det er programmeret.

•Tryk på en tast for at aktivere Gilmour digital skærm. Tryk på knappen "OK", når "Til at indstille tryk på OK" blinker på skærmen, og tryk "OK"-knappen igen, når "Sæt tid & Day" blinker på skærmen. Feltet "Timer" blinker. Tryk på "Op" eller "Ned"-knappen for at justere tiden til den aktuelle time, og tryk på "OK". Feltet "Minutter" blinker. Gentag trinene for at indstille "Minutter," "AM" eller "PM" og "Dag i ugen." Efter "Ugedag" ligger og trykker på "OK", "Set Program 1" blinker. Tryk på "OK".

•Tryk på "Op" eller "Down"-knappen for at indstille feltet timer når "Indstil starttidspunkt 1" vises på displayet, og tryk på "OK." Gentag processen for det "Minutter" og "AM" eller "PM." "Angiv sluttidspunktet 1" vises på displayet, der angiver et sluttidspunkt skal indstilles. Feltet "Timer" blinker. Tryk på "Op" eller "Ned"-knappen for at planlægge timen og tryk på knappen "OK". Gentag processen for det "Minutter" og "AM" eller "PM."

•Tryk på piletasterne til at vælge enten "Dage til vand" eller "Sæt spring dage," når "Dage til vand" vises på displayet, og tryk på knappen "OK".

•Tryk på den "Op" eller "Nede" knappen for at vælge "Yes" eller "Nej" i svaret til den viste spørgsmål "Vand på solen," Hvis du vælger "Dage til vand." Tryk på knappen "OK". Gilmour flytter til "Vand på Møn." Brug piletasterne til at vælge "Yes" eller "Nej" og tryk på "OK". Gentag processen indtil alle syv dage i ugen er planlagt med et "ja" eller "Nej." Tryk på "Ned" for at vælge "færdig PGM 1" og tryk "OK". Gilmour forskud automatisk til det andet program. Gentag processen fra begyndelsen til at oprette yderligere programmer.

•Tryk på "OK", når "Indstille spring dage" blinker, hvis du vælger "Indstille spring dage" under feltet "Dage til vand". Tryk på pilene for at vælge "Vand hver anden dag" eller "Vand hver tredje dag" og tryk "OK." "Færdig PGM 1" blinker. Tryk på "OK".


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com