Hvordan du indstiller en Howard Miller kvarts ur

October 31

Grundlagt i 1926, er Howard Miller Clock Company en førende producent af fine væg, mantel og longcase ure. Howard Miller quartz ure bruger meget præcise kvarts bevægelser til at levere mere præcise Tidsmålingen end ure med mekaniske bevægelser. De nødvendige at indstille tiden og vælge en kime melodi på din Howard Miller kvarts ur skridt er overraskende hurtig og enkel, forlader du mere tid til at læne sig tilbage og nyde din smukke nye ur.

Instruktioner

•Sæt to "C" batterier i batteri holdere på bagsiden af din Howard Miller kvarts ur før indstille tidspunktet. Installere batterierne efter polaritet angivet på indersiden af batteri indehavere.

•Locate "Indstilling" knappen på bagsiden af uret, lige til venstre for den højre batteri holder.

•Drej "Indstilling" knappen med uret, indtil ur minut, time hænder angiver den ønskede tid.

•Locate "Kime melodi Selector" skifte til højre for urets venstre batteri holder. Skub kontakten til "Vesten" at vælge Westminster kime, "melodi 2" til at vælge den "Ave Maria" kime eller "Off" til tavshed kime helt. Bemærk at nogle Howard Miller kvarts ur modeller kan tilbyde Beethovens "Ode til glæden" som en ekstra kime valg.

Slå uret automatisk nighttime kime shut-off funktion at forhindre, at kime klingende mens du sover. Find "natten Shut-Off"-kontakten på bagsiden af uret, over den "kime melodi" omskifter. Flytte parameteren til den musikalske note med skråstreg gennem det til tavshed bibbet for de næste otte timer; kime vil blive bragt til tavshed for de samme 8-timers periode hver dag. Flytte "natten slukket" skifte til den almindeligt nodetegnet til at reducere mængden af bibbet for de næste otte timer; diskenheden vil blive reduceret til de samme 8-timers periode hver dag.

Tips & advarsler

  • Du kan også bruge minut hånd for at indstille tiden på Howard Miller uret ved at flytte det med uret, indtil begge hænder afspejler det aktuelle klokkeslæt. Bemærk, at når uret er indstillet ved hjælp af minutter hånd, klokkespil ikke kan lyde på et passende tidspunkt. Ikke at bekymre sig; uret vil automatisk korrigere sig selv inden for en time.
  • Bruge "Lydstyrke" drejeknap til justering af lydstyrken for urets klokkespil. "Volumenkontrol" skiven er placeret til venstre for den højre batteri holder, lige over "Indstilling" knappen.
  • Brug aldrig urets timeviseren for at indstille tid, da det kan beskadige bevægelsen.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com