Hvordan du indstiller en Seth Thomas Barometer

April 13

Hvordan du indstiller en Seth Thomas Barometer

Seth Thomas har været at gøre ure og barometre i næsten 200 år. Alle originale barometre var aneroidt typer, mest med en cirkulær ansigt. Uanset hvilken Seth Thomas barometer du har, vil du bruge tasten justering eller en skruetrækker til at justere sætskruen bag på barometeret til at indstille den til at afspejle lokale forhold og højde. Alle barometre er korrigeret eller kalibreret til at læse, hvad de ville være på havets overflade, hvor den normale læsning for en klar og rolig dag ville være 29.92. Grunden til dette er, så aflæsninger i hele verden vil være konsistent på normale, roligt vejr. Således, hvis du er i en højde af 5000 fod, normale tryk ville være et sted omkring 23.90, men forskere og meteorologer kalibrere lokale skiven så det registrerer en normal vandstand læsning.

Instruktioner

•Locate slot eller skrue på bagsiden af Seth Thomas Barometret hvor cirkulæret ringe hånd er justeret. De fleste Seth Thomas barometre har to hænder på forsiden. Én, den flydende side, flytter automatisk baseret på ændringer i lufttrykket. Justerbar skiven bruges til at korrigere din lokale barometer til hvad aflæsninger ville være ved havoverfladen, ved at flytte det til hvad behandlingen ville være på en rolig klar dag. Skiven kan justeres ved enten en nøgle, der fulgte med Barometret og passer ind i ryggen eller en skruetrækker, der kan justere en sætskruen.

•Opkald en lokale vejr bureau, lufthavn eller tv-station til at få, hvad den standard normalt tryk er for dit område. Hvis ingen er let tilgængelige, vente til en dag, når vejret er rolig og klar. Tage læsning fra den flydende hånd. Bekræfte, at læsning ved at gøre det igen på en anden dag er rolig og klar. Stedet hvor den svævende hånd regelmæssigt sætter på en klar og rolig dag er, hvor skiven skal indstilles til 29.92 fast hånd.

Tasten eller en skruetrækker til at regulere skiven, så den faste hånd læser på 29.92. Dette er standardindstillingen for dit lokalområde. Din barometer aflæsninger vil være baseret på hvordan langt over eller under denne indstilling den flydende hånd er på en given dag.

•Læs Barometret ved at kontrollere hvor langt over eller under den faste hånd den flydende hånd er. En enkelt læsning er ikke nok. Du bør tjekke en læsning og derefter tjekke igen 15 til 30 minutter senere for at se, om flydende nålen stigende eller faldende. En nål, som stigende over 29,80 angiver, at vejret er clearing og lille nedbør er sandsynligt. Når det begynder at falde under 29,80, betyder det, nedbør er sandsynligt.

Tips & advarsler

  • Et barometer læser presset af stablet luften i atmosfæren. Barometre kan også bruges til at måle højde. For hver 25 fødder du klatre, falder lufttrykket 1 millibar, eller omkring.03 på din barometer. Det er derfor barometeret skal justeres til normale lokale forhold. Den normale lufttryk for en rolig, klar dag er meget forskellige på havets overflade, end det er på 1.000 fod over havets overflade.
  • Forsøg ikke at justere din barometer baseret på højde alene skiven. Mens højde er den vigtigste enkeltfaktor, normal temperatur i dit område og længde- og breddegrad også påvirke korrekt læsning af Barometret. Den faktiske standard havoverfladen læsning bruger en bestemt breddegrad og længdegrad. Altid bruge oplysninger fra pålidelige lokale kilder eller test aflæsninger du foretager, selv at indstille skiven korrekt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com