Hvordan du indstiller en skjult muldvarp fælde

August 17

Hvordan du indstiller en skjult muldvarp fælde

Modermærker er fælles dyr, der er indikatorer for god jord. Desværre, de tunnel og gøre noget rod i gården, skubbe ud planter og spise op alle de gode regnorme. Dette forvandler dem til skadedyr og de fleste mennesker forsøger at slippe deres værfter af modermærker. Modermærker er temmelig god til at undgå fælder og lokkemad og er notorisk svært at slippe af med. Den bedste metode er at skjule en fælde i hullet og sørg for det er ikke indlysende og ikke har duften et menneske.

Instruktioner

Fjederbelastet

•Tag på nogle handsker, så du ikke forlader din duft over hele området og alarm skadedyr. Tryk på ned alle muldvarp bakkerne kan du finde. Vente en dag eller to, indtil en af de fladtrykte tunneler har været høj op igen. Dette er en hovedtunnelen og vil være hvor du sætter fælden.

•Tryk på ned med din mund til at komprimere et område i nærheden af hullet og i tunnelen pathway. Skubbe fælden i jorden der og derefter trække og slip håndtaget øverst for at fjerne snavs fra vingerne og ud af området underjordisk tunnel.

•Træk vingerne op og låse dem med låsen på toppen. Hoveddelen af fælden skal sidde fladt på toppen af jordoverfladen undtagen pull-up håndtaget på toppen. Muldvarpen vil skubbe op på jorden fladtrykt du med din mund og fælden vil være sprunget.

Tunnel Trap

•Locate et entry/exit, der er brugt en masse. Bruge jord kniv til at skære igennem snavset eller sod lige udenfor hullet. Flip op sektionen du har skåret ud og sæt den ved siden af hullet.

•Sæt tunnelen fælde i tunnelen. Bære handsker for dette som muldvarpen kan være nærliggende og du ikke ønsker at få en bid. Indstille foråret på fælden. Glat ud i jorden på begge ender så det er let for muldvarpen til at køre under fælden.

•Dæk hullet tilbage med stykke af sod eller jord du fjernet. DUP den på plads forsigtigt så du ikke skjule tunnelen. Muldvarpen vil køre gennem tunnellen fælde tunnel tur foråret og han vil ikke være et problem længere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com