Hvordan du indstiller en tabel baggrundsfarve

November 30

Hvordan du indstiller en tabel baggrundsfarve

Tabeller er en effektiv metode til gengivelse af oplysninger på en hjemmeside i en let at forstå format. Ved at kopiere layout af en standard regneark grid system, kan en tabel gøre et komplekst sæt af data nemt at forstå hurtigt. Men funktionen standard tabellen viser data på den samme baggrund som resten af webstedet, som ikke altid er perfekt, hvis du ønsker bordet for at skille sig ud. At vide, hvordan du indstiller en tabel baggrund farve retsmidler dette problem.

Instruktioner

•Åbn din Web side i en teksteditor som Notesblok, tekst Editor eller OpenOffice. Denne software vil vise dig koden på websiden i stedet vise siden, som hvis du surfe på internettet. Rul ned gennem siden, indtil du finder koden "< table >", som instruerer webbrowser til at begynde at rendering en tabel.

•Decide på en farve til dit bord. Den faktiske farve kan være noget du ønsker, skrevet som et præcist definerede hexadecimale farvekode såsom "#c0c0c0" (kode for en lys grå). Hvis du skal generere en hexadecimalkoden på din tabel baggrundsfarve, besøge et websted som VisiBone eller 2 oprette en hjemmeside for at generere den korrekte kode.

•Delete koden "< table >" fra din webside. Erstatte det med følgende kode: "< tabel bgcolor =", minus citater. Tilføje din hexadecimalt farvekode, lige efter er lig med underskrive, uden nogen plads i mellem. Tilføje et større end-tegnet, ">", til slutningen af koden for at fortælle browseren tabellen kommando er afsluttet. Gemme websiden.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke vil gå til besværet med at generere en hexadecimale kode for en enkel farve som sort eller rød, behøver du ikke at. Selv om det ikke er standard HTML, genkender fleste webbrowsere ord for enkle farver som rød, hvid og sort. Du kan derfor bruge disse ord som din farvekode, giver du lægger dem inde i dobbelt citater.
  • Hvis du bruger Mac OS X, forsøg ikke at redigere websiden i det indbyggede TextEdit program, der kommer med computeren. Dette program gemmer kun i Rich Text-format, som ikke er kompatibel med standard webbrowsere. Det er derfor uegnede til redigering af kildetekst for websider.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com