Hvordan du indstiller en Victor Gopher fælde

February 28

Hvordan du indstiller en Victor Gopher fælde

Gophers er små pattedyr, der graver lavvandede burrows gennem jorden, der tjener som et hjem. De foder gennem disse tunneller for mad og form værelser til at gemme mad og rejse unge. Desværre, gophers ofte gerne grave under yards, ødelægger græsplæner, haver og andre landskabspleje. For at udrydde en gopher angreb, indsat en simpel gopher fælde fra vektor i frisk dug gopher tunneler fungerer godt. Denne fælde har en lav profil til at arbejde i indelukkede og vil dræbe gopher, som det passerer over fælden.

Instruktioner

•Hold bunden af den ydre ramme for fælden i den ene hånd. Med anden hånden, skal du løfte udløserlinjen til oprejst stilling.

•Tryk på det indre foråret arm ned med anden hånden. Holde det på plads med tommelfingeren på den hånd, der holder den ydre ramme. Sikre, at knibtang kæberne er helt åben.

•Laveste udløserlinjen til at placere korte tip, eller hund, af udløserlinjen, så det holder i slutningen af foråret arm på plads.

•Lift på aftrækkeren pan til oprejst stilling. Indsæt spidsen af den lange del af udløse arm ind i hullet i bunden af udløseren pan. Frigive spændinger på foråret arm omhyggeligt. Fælden er nu indstillet.

•Tie en ledning til metal ringen på vektor gopher fælde. Find en frisk dug gopher tunnel. Afdække tunnelen indgangen med skovl og indsætte en fælde i begge retninger inden for tunnelen. Bind snoren til en pæl i jorden for at hente hver fælde nemt, når det fangster en gopher.

Tips & advarsler

  • Holde klar af pincer kæberne, når du indstiller Victor gopher fælde. Ikke Tillad børn eller dem uvante med dets anvendelse i nærheden af en gopher fælde.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com