Hvordan du indstiller Fedders klimaanlægget 24 time On/Off timere

February 15

Som en division af Airwell Group, har Fedders fremstiller bolig air condition-enheder siden 1950. Mange af Fedders' gennem væggen og bærbare computerrummet klimaanlæg produceret i de senere år omfatte en 24-timers timer-funktion, der kan programmeres til at slå enheden til eller fra på de angivne tidspunkter. Indstilling af 24-timers timer for en Fedders klimaanlægget er enkel og kan ske ved hjælp af knapperne på panelet apparat fjernbetjening eller enhed kontrol.

Instruktioner

•Locate "Timer kontrol"-knappen på din Fedders apparat fjernbetjening eller air conditionere enhed Kontrolpanel.

•Tryk på knappen "Timer kontrol"; airconditionanlægget vil tænde og "00" vises på kontrolpanelets digital display. Angive antallet timer, der skal enheden til at vente, før du tænder. Brug "Op" "og Down" pileknapper på fjernbetjeningen eller kontrolpanelet til at justere cifre på skærmen til den ønskede værdi; en grøn indikatorlampe lyser ved siden af "Timer kontrol"-knappen på kontrolpanelet for at angive, at timeren er indstillet korrekt.

•Tryk på knappen "Timer kontrol" på fjernbetjeningen eller Kontrolpanel, mens enheden er tændt; "00" vises på det digitale display. Angive antallet af timer, du ønsker for enheden at køre før du slukker. Tryk på "Op" og "Down" pileknapper til at justere cifre på displayet for at afspejle det ønskede antal timer; den grønne indikatorlampe lyser for at bekræfte, at timeren er programmeret korrekt.

Tips & advarsler

  • Tryk på knappen "Timer kontrol" to gange for at annullere en programmeret timer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com