Hvordan du indstiller keramiske fliser på en bordplade

May 15

Hvordan du indstiller keramiske fliser på en bordplade

Flisebelægning toppen kan bringe nyt liv til en gammel tabel og lad du matche det nye udseende med dit hjem. Måske toppen af tabellen bliver slidt og ridset og behov en opdatering, eller nogen har givet dig en tabel, der stadig fungerer, men ikke matcher udseendet af din indretning. Keramiske fliser af enhver størrelse dække bordet eller mindre, uoverensstemmelse mellem fliser kan skabe en mosaik effekt.

Instruktioner

•Rengør overfladen af dit bord og lad den tørre helt. Måle toppen af dit bord og cut flise backerboard til at passe. Pensl lim på undersiden af backerboard og lå på plads på bordet. Brug 1-tommer træ skruer på alle fire hjørner og hver 12 inches omkring kanterne til at holde det på plads.

•Plan layout af fliserne. Du kan lægge fra en enkelt flise i midten, fliser grupperet omkring midten, eller et mønster, som du ønsker.

•Mix thinset mørtel, ifølge pakken instruktioner, i spanden. Ved hjælp af en flad kant af murske, øse op mørtel og anvende på bordpladen. Bruge indskåret kanten af murske til at sprede mørtlen til passende dybde. Hakket kant efterlader en rillet overflade for flisen.

•Lay den første flise i din plan. Sted injektionsmørtel afstandsklodser i hjørnerne af fliser til at hjælpe dig med at placere næste fliser korrekt afstand væk. Fortsætte med at lægge fliser og afstandsstykker indtil bordpladen er dækket. Tillad thinset mørtel til tørre i 24 timer.

•Spread fugemasse på fliserne ved hjælp af injektionsmørtel float. Sætte injektionsmørtel på bordpladen, og bruge float til at sprede det. Sikre, at det udfylder mellemrummene mellem fliserne helt.

•Anvend en våd svamp til at tørre injektionsmørtel off fliser. Du kan være nødvendigt at gøre dette flere gange for at sikre, at fliserne er helt renset. Lad injektionsmørtel tørre pr fabrikantens anvisninger før ved hjælp af tabellen.

Tips & advarsler

  • Flise backerboard holder fugt i mørtel fra vridning af træbord, samt hjælpe distribuere vægten af fliserne. Hvis tabellen er mindre eller lavet af tykt træ, kan du muligvis springe tilføje backerboard.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com