Hvordan du indstiller keramiske fliser uden injektionsmørtel leddene

October 9

Hvordan du indstiller keramiske fliser uden injektionsmørtel leddene

Keramiske fliser er en menneskeskabt, fremstillet materiale, der kan bruges i en lang række projekter. Du kan bruge flise til dække vægge, gulve, bordplader, backsplashes, bordplader og videre. Mens den traditionelle måde at installere flise er med en cementmørtel fælles, der varierer i bredde afhængigt af størrelsen af flisen og typen af installation, kan keramiske fliser også være installeret uden en fælles. Mens der er visse ligheder mellem Fugefri anlæg og den normale måde at gøre tingene, er for det meste skridt svarer til en traditionel keramiske fliser installation.

Instruktioner

•Lay ud af din installation område. Mens du kan bruge flise spacere til traditionelle, ende installationer, installation af keramiske fliser uden en fælles midler du har brug for nogle andre referenceramme at bruge som en guide. Opsætning af flere stykker af keramiske fliser i træk på jorden og sikrer, at de er stramme til hinanden. Måle afstanden mellem fliserne og anvende disse målinger til at bestemme dit udgangspunkt for installationen.

•Kontrollér gitre til dit gulv skal bruges som en guide, ved hjælp af målinger fra din tør-lagt fliser. Måle fra dit udgangspunkt omkring to fødder (eller hvor fuld flise falder omkring denne måling) og markere to linjer på modsatte ender af lokalet. Fastgør en linje mellem disse to punkter med din kridtstreg. Bestem dit udgangspunkt i den modsatte retning og gøre en blyant mærke oven på kridtstreg. Brug din indramning square til at tegne en firkant linje vinkelret på den første linje, og fastgør et tværsnit kridtstreg. Gentag processen ved hjælp af dine tør-lagt mål for at skabe en serie af firkantede gitre på gulv til brug som reference.

•Draw plumb og niveau linjer på væggen ved hjælp af din niveauer. Bruge målinger fra din tør-lagt fliser. Start i bunden af væggen og arbejd dig. Tegne gitre, der er nogenlunde samme størrelse som hvad du ville brug for en etage (2 af 2 fødder, eller hvad du føler dig tryg med som et arbejdsområde for at sprede thinset).

•Mix thinset ifølge fabrikantens anvisninger på containeren, tilføje små intervaller af vand og blande det med en boremaskine. Alternativt bruge færdigblandede thinset. Spredt thinset mørtel ind i et gitter med murske hakket kant. Anvend pres, mens du spredt thinset i flere retninger for at sikre det stikker helt til overfladen. For vægge, Arbejd din vej fra bunden. Til gulve, starter i en indvendig hjørne og arbejd dig mod en døråbning eller exit point.

•Sæt et stykke af keramiske fliser i sengen af thinset mørtel og anvende pres direkte til ansigt af flisen. Flytte det lidt i alle retninger, mens du anvender pres. Gentag processen for hvert ekstra stykke af fliser, og butt hvert stykke op mod sin nabo. Brug din gitterlinjer som et referencepunkt for at holde installationen square/plan/plumb.

Tips & advarsler

  • Udgangspunkter afhænger af personlige præferencer. Den mest almindelige måde er at installere fuld fliser i alle meget synlige områder og begrave nedskæringer i hjørner eller i områder vil de ikke være så synlige. Justere din afhængigt af personlige præferencer.
  • Fugefri anlæg, sikre, at der er mindst 1/4 tomme huller på alle udvendige kanter til sæsonbestemte bevægelse. Disse kanter vil være omfattet af trim, eller i tilfælde af indvendige hjørner, af andre stykker af fliser.
  • Alle lige snit kan gøres med en keramisk tile skærebræt, mens nedskæringer omkring ventilationskanaler og andre områder kan foretages på en flise, våd så.
  • En typisk 12 af 12 flise kræver en 3/8 tommer indskåret murske. Større fliser vil kræve en større hak, og mindre fliser vice-versa.
  • Alle materialer og værktøjer kan købt eller lejet hos din lokale hjem forbedring butik.
  • Altid bære sikkerhed gear, når du blander thinset eller skære stykker af fliser.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com