Hvordan du indstiller kortsigtede & langsigtede mål for en virksomhed

April 17

Mål for en virksomhed kan være en god måde at sikre en succesfuld fremtid. Du skal dog være rimelig, når kategorisere disse mål. Kortsigtede mål bør være et mål, der vil blive afsluttet i den nærmeste fremtid, som i det aktuelle regnskabsår. Langsigtede mål vil være nogen mål, det vil tage længere tid end et år eller så at fuldføre.

Instruktioner

•Kontrollér en liste over alle mål du har for din virksomhed, uanset hvilken kategori de falder i. Hvis du ønsker at udvide til en ny placering, skal du skrive det. Hvis du ønsker at øge indtægterne 30 procent i andet kvartal af regnskabsåret, skal du skrive det. Nedskrive alt at du har ønsket at gøre for at forøge din forretning så du kan holde styr på den.

•Ansigt gennem listen og finde eventuelle mål, der er tid-følsomme. Disse er alle "kortsigtede" mål. Øge indtægterne med 30 procent i andet kvartal af regnskabsåret er tidsafhængige, fordi det skal være afsluttet inden for en bestemt tidsramme. Ligeledes, ting, der med rimelighed kan være afsluttet inden for kalenderåret ville falde i kategorien kortsigtede mål.

•Mark elementer på listen, der har ingen anslået afslutningsdato, eller der vil tage længere tid end et år at afslutte. Disse er "langsigtet" mål for din virksomhed. Dette omfatter "udvide antallet af forhandlere fra 10 til 20," "fil til en første offentlige tilbyder" og ting af denne art. Et andet eksempel på en levedygtige langsigtede mål ville være at øge antallet af mennesker på et personale, som interviewe ansøgerne, ansætte og uddanne dem tager lang tid.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com