Hvordan du indstiller piloten på en propan pejs

April 23

Hvordan du indstiller piloten på en propan pejs

Mange nyere boliger er udstyret med en gaspejs, som anvender naturgas eller flydende propan til brændstof. De fleste gaspejse har en pilot lys, en lille flamme, der er designet til at bo permanent og hurtigt lys pejsen, når ejeren tænder på kontakten. Lejlighedsvis, en pilot lys går ud og skal være oplyst. Belysning en gas pejs pilot lys er noget næsten enhver boligejer kan opnå ved hjælp af simple husholdning værktøjer.

Instruktioner

•Kontrollér, at gassen er tændt til huset. Propan er normalt lagret i en stor tank uden for hjemmet. En ventil vil blive placeret på toppen af tanken. Sørg for ventilen er fuldt aktiveret mod uret for at tillade gas til at flyde ind i hjemmet og pejsen.

•Ventilate værelse grundigt hvis der er en gas lugt. Åbne døre og Vinduer indtil lugten er helt elimineret. Hvis lugten af gas ikke kan reduceres væsentligt ved at åbne døre og vinduer, forlade huset og kalde en gasselskab.

•Åbn adgangspanel i bunden af pejsen. Nogle adgang paneler åbner med et lille håndtag og andre har skruer, der skal fjernes med en skruetrækker. Kig efter en runde ringe med indstillingerne "ON", "OFF" og "PILOT". Drej skiven til positionen "PILOT". Bruge en lommelygte til at finde skiven, hvis det er svært at se.

•Den lang pejs match og placere flamme ud for pilot-lys. Trykkes skiven, indtil pilot lys antænder. Der vil være en lille flamme omkring 1/4 til 1/2 tommer i længden.

•Hold skiven deprimeret i omkring et minut at tillade gas til at flyde frit til pilot lys. Lyset vil varme termølement sikkerhedsventil, som vil forhindre, at gasstrømmen hvis pilot lys går ud.

•Åbn skiven langsomt og sørg for, at pilot lyset forbliver tændt. Hvis pilot lyset går, Gentag belysning processen. Det kan tage flere forsøger at rydde eventuelle luftbobler i linjen fra benzintank til pejsen. Når pilot lyset forbliver tændt, skal du dreje knappen til "ON" position.

• Luk adgangspanelet. Tænd pejsen ved hjælp af parameteren væggen eller fjernbetjeningen. Pejsen skal tænde et til to minutter. Hvis pejsen ikke koster lys, åbne adgangspanelet og gentage pilot belysning processen.

Tips & advarsler

  • Propangas er yderst brandfarlige og kan være farlige. Kalde en gasselskab straks, hvis der er en stærk lugt af propangas efter forsøger at ventilere huset.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com