Hvordan du indstiller skifer fliser

June 3

Hvordan du indstiller skifer fliser

Skifer fliser er en naturlig sten, der kan øge skønhed af en hjem interiør eller eksteriør i lige foranstaltninger. En kvalitet skifer installation kan give dit hjem med et rustikt udseende, der går godt i enhver sæson og med enhver indretning, og ved første øjekast kan det synes at være noget, kun en højt kvalificeret professionel kunne udrette, men der er visse projekter, som du kan udføre på din egen at tilføje lidt ekstra til dit hjem.

Instruktioner

Forberedelse

•Sweep området fri for belægninger med kost, og sørg for at få alle partikler ud af hjørnerne.

•Lay fire eller fem stykker af din skifer fliser ud på gulvet, ved hjælp af flise afstandsstykker for at adskille dem efter hvor stor du ønsker din injektionsmørtel leddene at være. Brug din målebånd, måle afstanden mellem to fliser. Dette er din kontrol måling. Dobbelttjek mellem fire fliser for at tage højde for varianter i størrelse af skifer selv.

•Brug båndet foranstaltning for at måle fra døren til bagsiden af rummet. Starte med en fuld flise på døren. Bruger dit layout gitter målinger, check for at se størrelsen af snittet mod bagvæggen. Hvis det er store nok, kan du starte med en fuld flise på døren. Hvis det er for lille, kan du blot justere målinger den ene eller den anden til at rumme.

•Brug din målebånd, foranstaltning ud fra døren til din valgte startende punkt afhængigt af hvor stor af en flise du ønsker på døren. Gøre to mærker ved hjælp af din målebånd, firkantet med døren. Brug din kridtstreg og pop en linje mellem disse to punkter, på tværs af hele rummet. Dette er din styreledningen.

•Measure på tværs af rummet i den modsatte retning og bestemme størrelsen af nedskæringer du ønsker langs kanten, så gør en mærke langs din kridtstreg. Dette er din anden udgangspunkt for den modsatte retning. Brug din indramning square og din Tømrer blyant for at gøre to mærker vinkelret på din første kridtstreg; så brug din kridtstreg til pop den vinkelrette linje. Brug denne krydsmarkør gitter som udgangspunkt.

Installation

•Fyld to af de tre spande med vand. Efter anvisningerne på posen, bruge din boremaskine og tæppebanker for at blande thinset i den tredje spand.

•Brug din indskåret murske, spredning thinset i et hjørne af din gittermønster startende punkt, ved hjælp af de to vinkelrette linjer som en reference. Sprede thinset så tæt på linjer som muligt uden at dække linjerne.

•Sæt et stykke af skifer fliser ned i de begyndende hjørner af gitteret. Anvende pres, og flytte flisen lidt i alle retninger, sikring af bånd mellem gulv, thinset og flise er sikker. Sørg for at justere det med kridt linjer, når du er færdig.

•Brug din flise afstandsstykker, arbejde din vej fra Centeret i uanset hvilken retning du føler dig tryg med. Brug din fedt blyant til at markere alle nedskæringer, og skær dem på flise våd saven.

Tips & advarsler

  • Størrelsen af din skifer fliser vil variere størrelsen af hakket murske du bruger. Et 12 x 12 skifer fliser vil generelt kræver en 3/8" indskåret murske, mens større fliser vil kræve et større hak, og mindre omvendt.
  • Alle værktøjer og forsyninger kan enten være købt eller lejet hos din lokale hjem forbedring eller hardware butik.
  • Altid bære beskyttelsesudstyr, når du arbejder med kemiske forbindelser og tunge maskiner, dvs., sikkerhedsbriller og ørepropper når ved hjælp af en flise våd så og en støvmaske når du arbejder med thinset.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com