Hvordan du indstiller spændingen i en Westinghouse tørretumbler bælte

August 26

Et datterselskab af gruppen Electrolux, hvid-Westinghouse er en amerikansk appliance producent kendt for sine overkommelige boliger apparater. Fås i El eller gas modeller, hvid-Westinghouse tøjtørrere er simpelthen konstrueret og tilbyde meget grundlæggende funktioner. Enkelhed af disse apparater gør det nemt for boligejere til at erstatte defekte komponenter, såsom hårtørrer bælter. Selv uden tidligere hjem apparat erfaring, kan du installere og indstille spændingen på en hvid-Westinghouse tørretumbler bælte på få minutter.

Instruktioner

•Sæt en telefonbog eller træ blok nedenunder forsiden af tørretumbler tromlen for at støtte det mens du installere selen og indstille dets spændinger.

•Slip bælte over tørretumbleren drum og flytte det til bælte spor. Installere bæltet med den rillede side vender nedad; rillerne give bælte trækkraft det skal slå på tromme.

•Locate den motor samling nederst på forsiden af tørretumbler kabinettet; Forsamlingen kan placeres til venstre eller højre side af tørretumbler kabinettet, afhængigt af tørretumbler model.

•Grasp del af belt ned af den motor samling; på dette tidspunkt, vil bæltet synes løs og meget for stor til tromlen. Løft stjernehjul trisse på den motor samling og passere bælte nedenunder; loop bælte omkring motor til højre for stjernehjul trisse. Frigive stjernehjul trisse for at indstille spændingen på hvid-Westinghouse tørretumbler bælte.

Tips & advarsler

  • Nå ind i tørretumbler tromlen og dreje det mod uret for at teste sin installation og spænding; tromlen vil spin frit, hvis disse trin blev fuldført.
  • Fejlfinding eller reparere din tørretumbler, mens den er tilsluttet en strømkilde kan resultere i alvorlig skade. Tag din White-Westinghouse tørretumbler inden du begynder installationsprocessen bælte.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com