Hvordan du indstiller timeren på en Frigidaire AC

February 3

Hvis du har brug at køle ned et enkelt værelse i en bygning uden centrale klimaanlæg, er en mulighed at bruge en bærbar klimaanlægget. Frigidaire gør en bærbar klimaanlæg, der har hjul til giver dig mulighed at flytte det fra et rum til et andet. Det har en fjernbetjening til praktisk handling. Når du konfigurerer klimaanlægget nær et vindue eller en åbning til at blæse varm luft udenfor, kan du indstille timeren skal det gå og slukker på bestemte tidspunkter.

Instruktioner

•Tryk på "On-Off"-knappen for at tænde air condition.

•Tryk på knappen "Timer" til at gå til "Forsinkelse Stop indstilling." "Timer Off" lyset vil belyse.

•Tryk på "Op" eller ned"pil for at ændre forsinkelse stop timeren på 30 minutters forøges op til 10 timer, så på en time forøges op til 24 timer. Tryk på knappen "Timer" til at bekræfte den forsinkelse stop indstilling. Skærmen vil skifte til "Forsinket startindstilling." (Hvis du ikke ønsker at forsinke starten, skal du trykke på knappen "Timer" til at afslutte.)

•Tryk på "Op" eller "Down" pil til at ændre forsinkelse start timeren på 30-minutters intervaller op til 10 timer, så på en-times intervaller til 24 timer. Tryk på knappen "Timer" til at bekræfte den forsinkelse start indstilling.

•Tryk på "Op" eller ned"pil til at ændre forsinkelse stop timeren til"0,0", hvis du vil annullere den indstilling af timeren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com