Hvordan du indstiller vægfliser på en pejs

October 4

Refacing en gammel pejs med keramiske vægfliser er en billig måde at opdatere den indretning og stil i et rum. Fliser kan bruges til at skjule enhver pletter eller misfarvning på pejs surround og oprette en farverig omdrejningspunkt. Husejere bør have pejsen professionelt inspiceres før du installerer vægfliser for at sikre, at det er ren og fungerer ordentligt. Ellers kan de nye fliser skal fjernes for at foretage eventuelle nødvendige reparationer.

Instruktioner

• Rengør ydersiden af pejsen grundigt med sæbe og varmt vand. Alle eksisterende snavs og sod bør helt fjernes, før du begynder installationen. Tillad pejs til at tørre helt efter rengøring.

•Start flisebelægning skorstenen først. Spredt flise limen over skorstenen med en stor indskåret murske.

•Sæt den første flise i midten af den ydre kant af skorstenen. Anvende afstandsstykker på hjørnerne af flisen vender pejsen. Læg fliser til venstre og højre side af denne flise til at danne den første række. Brug afstandsklodser mellem alle fliserne til at sikre, at de ligger jævnt. Når du kommer til enderne af den første række, skal du bruge en keramiske fliser så for at skære fliser før placere dem. Opbygge den anden række af fliser ud af den første række på samme måde. Fortsætte med at lægge rækker af fliser, indtil skorstenen er dækket.

•Spread flise limen over surround af pejsen med hakket murske.

• Start æglæggende fliser på den øverste kant af pejs åbning. Centrere den første flise og anvende spacere til hver øverste hjørne. Lægge fliser til højre og til venstre for den første flise, at trykke dem fast i limen. Fortsætte indtil den hele surround er blevet dækket med fliser.

•Lay en 1-tommer-af-2-tommer bord under kanten af pejs åbning. Bruge to flere stykker af 1-tommer-af-2-tommer boards, skåret i passende længde til at holde bestyrelsen forsvarligt på plads. Dette vil hjælpe med at holde fliserne på plads mens de klæbende sæt. Gøre det muligt klæbende tørre i 24 timer.

•Mix fuger efter pakkens anvisninger. Brug hakket murske anvende injektionsmørtel til surround af pejsen og glat det til at sikre, at alle ujævnheder har været fyldt med cementmørtel. Dernæst gælde injektionsmørtel til pejsen skorstenen på samme måde.

•Aftør fliser blidt i en cirkulær bevægelse med en fugtig svamp til at fjerne den overskydende fugemasse. Tillad injektionsmørtel til tørre efter pakke retninger.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com