Hvordan du installerer centrale Air condition i et hus bygget på en Slab Foundation

January 25

Hvordan du installerer centrale Air condition i et hus bygget på en Slab Foundation

Mange moderne lejligheder har kombineret centralvarme og air conditioning systemer. Kanalsystem installeres, når huset er under opførelse, og der er nem adgang til vægge og lofter. Tilføje centrale klimaanlæg til et hus med fjernvarme er ikke et stort problem, fordi kølemaskinen kan dele varmekanaler, med nogle ændringer af tilslutninger. Nogle huse i varmere regioner kan har ingen central varme, men behovet for central air. Installation af central air i et hus med ingen eksisterende kanalsystem er en stor opgave, som kan kræve at ændre nogle vægge inde i huset.

Instruktioner

•Locate klimaanlæg inde en slab foundation huset hvis det er muligt. Bruge plads i en eksisterende nytte eller vaskerum eller et stort skab, helst i nærheden af midten af huset. Sætte det på en separat betonplade som alternativ, på siden eller bagsiden af huset, støder op til et skab eller lignende rum, der kan bruges til indtastning og returnere kanalerne.

•Køre den vigtigste levering kanaler fra enheden til loftet, så direkte som muligt. Identificere placeringer for outlet udluftninger, i loftet, medmindre der er et skab eller andre væggen hulrum stor nok til at rumme en kanal til en væg aftræk. Bruge en trunk og gren system, med en største udbud ned i midten af huset og grene til salgssteder i nærheden af væggene.

•Tilslut trunk og gren kanaler med metal ærmer eller T-stik, der passer inde i kanalen enderne. Sikre disse med justerbare stropper omkring flexduct og forsegle dem med tape. Lad flexduct hvile på strøer i loftet med blot et par fastener stropper til at holde dem fra at flytte hvis vinden blæser.

•Klippe huller i loftet til at rumme ventilationskanaler. Installere metal ventilationskanaler i disse åbninger, typisk sømmet eller skruet til strøer med en hammer eller skrue pistol. Fastgør kanalerne til ventilationskanaler med justerbare stropper og tape.

•Installer en kold luft tilbage og luftfilter nær gulvet støder op til posten punkt fra kølemaskinen; nogle enheder bygget til installation inde i et hus vil have afkast åbninger bygget i bunden, eliminerer behovet for separate tilbagevenden kanalerne. Altid finde returnerer nær gulvet i en central del af huset hvor luften flyder naturligt.

•Seal alle flexduct sømme med tape fra kanalen producenten; aldrig bruge gaffatape, som trods sit navn, ikke vil holde op. Læg dækker på ventilationskanaler inde i huset. Indskrive den ordning for utætheder ved at tvinge blæser til at tænde. Søger flagrende kanalsystem eller lytte til fløjtende for at angive lufttab. Reparere eventuelle lækager.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com