Hvordan du installerer en elektrisk boks i en drejebænk & gips væg

September 28

Hvordan du installerer en elektrisk boks i en drejebænk & gips væg

Mange ældre huller brugt tremme, naglet over væggen studs. Tremme er en serie af lodrette træ strimler med gips placeret over toppen. Denne metode blev brugt før fremkomsten af gips. Du kan installere en stikkontakt i en gips og tremme væg. Du kan gøre denne opgave lettere ved hjælp af en "gammel-arbejde" elektrisk boks, så du ikke behøver at lokalisere og anbringer kasse til en hankat.

Instruktioner

•Sæt forreste del af den elektriske boks mod væggen hvor du planlægger at installere en stikkontakt. Spore boksen på væggen med en blyant.

•Drill en pilot hul indeni sporing og derefter skære del af væggen ud med et nøglehul sav. En Nøglehullet så tillader dig at omhyggeligt skæres tremme bestyrelser uden at beskadige de omkringliggende gips.

•Køre den elektriske kablet fra din breaker box til hullet du bare skære ind i væggen. Denne proces vil variere meget afhængigt af placeringen af breaker box og hvis du planlægger at sætte skub i kabel ind i væggen eller ned fra loftet. Dog skal du ca 2 fødder kabel strækker sig fra hul du skære ind i væggen.

•Skub den elektriske kabel gennem hullet på bagsiden af den gamle arbejde boks og derefter sted boksen gamle arbejde ind i væggen.

•Locate skruer i øverste højre hjørne og nederste venstre hjørne af boksen gamle arbejde. Drej skruerne med en skruetrækker til at låse boksen mod muren. Skruer hver har en plastik fane, der tryk mod bagsiden af væggen, når du tænder besætningerne.

•Drej breaker box ud og Fjern dækslet til panelet med en skruetrækker. Feed det elektriske kabel gennem en stamme relief hul i boksen breaker. Skræl 12-inches af kabeldæksel ud i slutningen af kablet og derefter strimler 1-tomme af isolering ud hver ledning. Vedhæfte den nøgne eller grønne ledning til jordforbindelse buss bar, tillægger afbryder den sorte ledning og derefter vedhæfte den hvide ledning til neutral buss bar.

•Peel 12-inches af den kabeldæksel off anden enden af kablet og derefter strimler 1-tomme af isolering ud hver ledning. Vedhæfte den grønne eller nøgne ledning til jorden lug på stikkontakten. Vedhæfte den sorte ledning til den positive lug og derefter vedhæfte den hvide ledning til den neutrale lug på stikkontakten.

•Tuck elektriske ledninger ind i den gamle arbejde boks og derefter sikre outlet på forsiden af boksen med de medfølgende skruer. Placer outlet dækplade over forretningen og derefter sikre dækplade med den medfølgende skrue.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com