Hvordan du installerer en luft fælde for en Bar vask

March 11

En bar vask kan være bare en handy sted at vaske op, eller det kan være en mere omfattende, mere praktisk værktøj. Installation af en renovationsafgifter og opvaskemaskine i din bar-område, mini køleskab, kan gøre det selvstændigt. Hvis opvaskemaskinen afløb ind en renovationsafgifter, kan lokale koder eller bekendtgørelser kræve at installere en luft fælde eller luftmellemrummet så beskidt vand fra bortskaffelse ikke vil igen op i opvaskemaskinen.

Instruktioner

•Measure bunden af luftmellemrummet med målebåndet. Vælg et borehoved 1/8 tomme større end bunden af luftmellemrummet og placere det i øvelsen.

•Drill et hul gennem enten kanten af vasken ved siden af vandhanen forsamling eller køkkenbordet, selv. Sted luftspalten i hullet. De to brystvorter i bunden vil hænge ned til vasken kabinettet, forlader omkring en tomme af luftmellemrummet stikke op over køkkenbordet.

•Åbn vasken 's skab døre. Slide en slange klemme over ende af den opvaskemaskine drain slangen, så Tilslut drain slangen ende til den større af to brystvorterne på bunden af luftmellemrummet. Stramme spændebånd for at sikre opvaskemaskinen slange på plads.

•Sæt spændebånd på hver ende af en anden længde drain slangen. Fastgør den ene ende til den gratis brystvorten på luftmellemrummet og den anden til skrald bortskaffelse tailpiece. Hvis slangen er for lang, skær det med en hobbykniv så den passer bedre til vasken kabinettet.

•Sæt fælles landbrugspolitik fra air gap kit på del af luftmellemrummet fremspringende fra toppen af vasken eller køkkenbordet. Fælles landbrugspolitik fås normalt i en krom eller nikkel finish, så du kan vælge en, der matcher din vandhane.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com