Hvordan du installerer et TV-beslag på beton

October 14

Hvordan du installerer et TV-beslag på beton

Installere noget på en betonvæg tager et lidt højere niveau af udstyr end standard stud væg installation. En borehammer er at foretrække, men ikke påkrævet, da en standard boremaskine med lidt carbide-tippes simpelthen tager længere tid. En murværk borehoved kræves-- og eventuelt to af dem, i fald en slidt under kørslen. De fleste TV mounts følger samme grundlæggende installationsproces, så trods forskellen i størrelse eller form, installationen er lignende.

Instruktioner

•Anbring TV mount mod muren på den ønskede placering. Indstille tv i mount, hvis det er nødvendigt, til at bestemme den passende vinkel og højde til mount. Ophæve fjernsyn fra mount, Placer holderen på det ønskede sted og hvile en tømrer niveau på toppen for at sikre det er niveau. Brug en blyant til at markere væggen med placeringen af vedhæftet fil skruehuller. Kontroller dit arbejde omhyggeligt for at sikre alt er bare, hvordan du ønsker det før du begynder at bore.

•Indstil fjernsynet mount til side og bore i hver mærkning ved hjælp af lidt murværk bore med en borehammer. Sikre, at boret på indstillingen hammer med maksimal effekt. Bruge en murværk borehoved, er lidt mindre i diameter end dit murværk skruer, og som svarer til vejledningen på murværk skruen emballage. Bore huller i beton til en dybde af 3 inches.

•Anbring TV mount over hullerne. Tråd en 3-tommer murværk skrue gennem en skive og i hvert hul i TV-beslag. Stram skruerne, indtil TV mount er solidt fastgjort til væggen.

Tips & advarsler

  • Høj belastning konkrete ankre kan være nødvendigt for meget tunge tv mounts. Disse ankre kræver større huller der skal bores før installationen. Ankre udvide når skruerne er boret i, distribuere vægten over et større område og mindske risikoen for en ulykke.
  • Mounts kan være malet for at matche væggene i rummet. Dette maleri bør ned før mount er installeret på væggen, og derefter kan blive rørt ved at male den udsatte skruehoveder med klatter af samme maling.
  • Ikke hænge på tv mounts, som den usædvanlige kraft retning kan forårsage fjernsyn til at falde
  • Må ikke monteres et fjernsyn over en seng eller vugge, som et fald kan forårsage alvorlig skade for en sovende person.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com