Hvordan du installerer falske mursten sidespor

October 3

Mursten sidespor kan være smuk. Men det er meget dyrt at fjerne vinyl sidespor og har mursten installeret. En billigere, men stadig fantastisk leder, løsning er at installere falske mursten sidespor. Falsk mursten sidespor kommer i paneler ligesom regelmæssige vinyl sidespor. Det har sikringsanlæg fingre for enden af hvert panel til at danne det vekslende mursten mønster. Erstatte alle drywall på dit hjem med falske mursten sidespor er en stor opgave. Men det er simpelt nok for den gennemsnitlige gør det boligejer at tage.

Instruktioner

•Locate den højeste jordoverfladen omkring dit hjem. Måle op, højden af et panel, på det tidspunkt og gøre et varemærke. Brug en plan for at gøre en lige linje hele hjem fra denne mark.

•Spread et tyndt lag af byggeri selvklæbende langs bagsiden af et hjørne stykke. Sætte hjørne stykke på et hjørne af dit hjem. Placer brik, så toppen af det er på linjen niveau du trak i det forrige trin.

Uddelingen hjørne brik på plads med skruer. Placere skruerne i mørtel revner, så de bliver mindre synlige.

•Lay en fladskærm hovedet på en sawhorse. Skære slukke de sikringsanlæg fingre fra siden af panelet, der vil rørende hjørne stykke. Bruge en rundsav til at gøre denne nedskæring.

•Applicer konstruktion lim på bagsiden af panelet. Placere panelet på væggen ved siden af hjørne stykke. Sørg for kanten af panelet er under hjørne stykke, og at den øverste kant af panelet på linjen niveau.

Uddelingen panelet til væggen med skruer. Placere skruerne i mørtel og sørg for, at lederne er sænket ca 1/8-inch i panelet.

•Lay et andet panel hovedet og anvende selvklæbende lim på bagsiden af det. Placer det andet panel på væggen ved siden af først. Sørg for, at fingrene på hver stykke interlock, og at den øverste kant af den anden brik på linjen niveau. Sikre det andet panel i sted med skruer.

•Fortsæt installation paneler på denne måde indtil hele første lag af paneler er blevet hængt. Begynder den anden række af paneler i samme hjørne du begyndte den første række. Placer den nederste kant af det andet hjørne tæt mod den øverste kant af det første hjørne.

•Installer panelet ved siden af det andet hjørne på samme måde du installeret panelet ved siden af det første hjørne. Fortsæt hele vejen rundt uden for hjemmet. Når du når til vinduer og døre, foranstaltning afstanden fra slutningen af den sidste fulde panel til starten af døren eller vinduet. Skære paneler i passende længde ved hjælp af en rundsav.

•Applicer en perle af caulk sømmene hvor Panelerne mødes. Våd din finger og forsigtigt tørre det over caulk at glatte caulk. Glat caulk over alle skruehoveder.

Tips & advarsler

  • Udlignet hver ny række paneler ved halv et ark af paneler. Dette vil gøre en gentagelse i mønstret mindre mærkbar.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com