Hvordan du installerer flise i en tung Frost område

January 24

Hvordan du installerer flise i en tung Frost område

Tunge frost områder forårsage de fleste skader på flise gangbroer og terrasser fordi fugt siver ind fliser før frosten og udvider som det fryser. Denne udvidelse revner flise eller bryder det gratis fra sin base. Dette betyder ikke, at du ikke kan installere flise i en tung frost region, men det betyder, at du skal tage ekstra forholdsregler, når du installerer stenene. Den gennemsnitlige gør-det-selv kan fuldføre dette projekt i en til to dage, afhængigt af størrelsen og omfanget af projektet.

Instruktioner

•Installer perforeret rør i jorden direkte ved siden af den konkrete base som flise vil blive installeret. Vælg den side, der har den stejleste skråning. Dette vil være retningen fra hvilken vandet rejser. Grave en grøft 16 inches dyb og 12 inches lang, begynder fra kanten af betonfundament--om en gangbro eller gårdhave. Tilføj 6-tommer perforerede rør ind i renden, huller op, og sørg for, at røret udvider sammen med betonen så vidt skrå jorden gør, og fire fødder yderligere, til at transportere vand væk fra pavers. Ideelt, du rør til at udvide væk fra den asfalterede område på en lille hældning, så vandet vil dræne let.

•Dæk rør med landskabspleje stof for at sikre, at små partikler ud af de perforerede huller. Tuck stof omkring røret og under til at holde det på plads. Dække rør med fire inches af grus fordeles jævnt langs røret. Tilføje jord tilbage til renden og niveau det.

•Installer fliser på konkrete base ved hjælp af udvendig thinset. Den udvendige thinset er vandtæt og giver mulighed for en lille smule af udvidelse og sammentrækning af flise fliser. Bruge udvendige fuger. Denne injektionsmørtel også har en fremragende udvidelse og sammentrækning sammensætning og vil ikke bryde væk, hvis nogen vand trænge flise overflade. Tillade installation til tørre i 24 timer, før du fortsætter.

•Applicer konkret sealer til den færdige overflade af flise fliser. Bruge en pumpe-op haven sprøjte til at anvende to frakker sealer, så 30 minutter til at tørre tid mellem frakker. Dette vil helt forsegle flise, at forhindre indgangen af vand til stenens porer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com