Hvordan du installerer flise med en Metal drejebænk

September 29

Hvordan du installerer flise med en Metal drejebænk

Installerer flise undertiden kræver en smule ekstra støtte nedefra, enten at holde vægten af flisen på plads eller til at forhindre en ældre undergrunden fra at synke under installationsprocessen. Uanset årsagen, kan et metal drejebænk ark give dig den støtte du har brug med lille installation tidsforbrug. Drejebænk hæfteklammer på plads på din undergrunden, hvorefter du oprette mørtel seng til din flise og derefter lægge fliser på plads. Støtte vil vare så længe som fliserne er på plads, holder overfladen sammen i år og forhindre, at fliserne revner på grund af undergrunden bevægelse.

Instruktioner

•Rengør den undergrunden med en sæbe, der er formuleret til den overflade type. Brug en svamp til mindre områder eller en reb moppe til gulve. Bruge en scrub pensel, hvis du støder på nogen svære at fjerne snavs eller snavs. Skyl overfladen med rent vand, og derefter vente omkring fire timer at give overfladen tørre.

•Dæk overfladen med tagdækning følte, overlappende omkring 4 fire inches i sømmene. Skære filt til at passe med en hobbykniv. Hæft filt på plads, positionering en hæfteklamme hver fem inches.

•Dæk filt med 2 x 2 tommer metal drejebænk. Brug et par af tin snips til at skære drejebænk passer til overfladen, og overlapper nogen sømme af to inches. Hæft mesh på plads samt med fem-tommer adskillelse bruges til filten.

•Opret en mørtel blandes til en mørtel seng til at holde fliserne. Bland 5 dele sand, fugtet i vand, med en del Portland cement i en stor spand med en boremaskine og blande bit. Tilsæt vand, indtil blandingen har en jordnøddesmør-lignende konsistens. Spredt mørtel over drejebænk, trykke fast på overfladen for at trykke på mørtel gennem hullerne i drejebænken og på filt nedenfor. Bruge en murske til at oprette en glat jævnt lag, om 3/4-inch tyk. Vent 24 timer for mørtel til tørre.

•Plan ud placeringen over mørtel seng. Bland et andet parti af mørtel og derefter fordelt det på mørtel seng i et lag om 1/4-inch tyk med en indskåret murske. Holde dybden selv. Vippe murske på sin side, vinklet på omkring 45 grader, og trække hakkene gennem mørtel til at forlade linjer i materialet. Kun spredt så meget mørtel som du føler du kan dække i 30 minutter for at undgå, at materialet begynder at helbrede før du har placeret dine fliser.

•Sæt fliser på mørtel. Sted flise afstandsstykker mellem fliser placeret ved siden af hinanden for at holde en ensartet ser i afstand og rækker. Arbejde i små sektioner, placere om fire eller fem kvadratfod af fliser før du flytter ind på i næste afsnit. Placer en tømrer niveau på tværs af tilstødende flise rækker til at kontrollere, at fliserne sidde niveau på overfladen. Tryk ned høj flise point og tilføje mørtel til hjørnerne af disse fliser ridning lav. Tillad mørtel 24 timers tørring tid efter placering.

•Tag flise afstandsstykker. Sprede injektionsmørtel i fugerne ved hjælp af en injektionsmørtel float. Bruge float til børste injektionsmørtel over toppe af fliser og ind i leddene, indtil du fylde dem med cementmørtel materiale. Aftørre overskydende injektionsmørtel fra flise toppe med en svamp i 15 minutter. Vente to timer og derefter tørre fliserne med en ren klud til at forhindre, at den resterende injektionsmørtel tørring i injektionsmørtel haze. Vente syv dage for mørtel at gennemføre hærdning.

•Dæk flise og injektionsmørtel med en flise og injektionsmørtel fugemasse. Bruge en pensel til at anvende fugemasse jævnt over alle de flisebelagte overflade. Vente 48 timer og derefter bruge den flisebelagte overflade nemlig ønsket.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com