Hvordan du installerer flise omkring døren Jambs

January 24

Hvordan du installerer flise omkring døren Jambs

Når du leder efter gulvbelægning for at installere omkring en døren jamb, er fliser en smuk og holdbar løsning. Men, det er lidt tricky at flise dør jambs på grund af de nedskæringer, der kræves. Dør jambs har forskellige målinger og nedskæringerne kan ikke være præcis lige eller firkantet, hvilket gør målinger vanskeligt at tage. Når du er klar til at fuldføre din flise installationen ved at installere fliser omkring døren jambs, er den bedste måde at lave præcise udskæringer første gang at oprette en skabelon for at hjælpe dig med at træffe de nødvendige nedskæringer.

Instruktioner

•Opret en skabelon til at skære din flise omkring døren jambs. Begynde med et stykke bagepapir i samme størrelse som din flise, så skære det ned til størrelse indtil det passer perfekt rundt om din dørkarmen. Kontroller linjer omkring din dørkarmen er flush og at anden siden af voks papir linjer op med fugerne på din flisegulv.

•Trace omridset af din skabelon på din flise og brug en murværk så for at foretage nedskæringer.

•Lay fliser på gulvet i den position, hvor du installerer det at sørge for det passer ordentligt. Hvis justeringer er nødvendige, gøre dem nu. Fortsætte når flisen passer perfekt rundt om din døren jamb.

•Applicer et tyndt lag mørtel på tværs af din dørrammen med den flade side af din murske. Vend murske til ridged side og køre det gennem mørtel til at oprette en ridged mønster.

•Lay flise ned i dørkarmen, så den sidder flush mod din døren jamb. Tilføje en spacer til kanten af flisen, og derefter installere de tilstødende fliser. Anvende fliser til dit gulv er færdig og lad dem sidde i 24 timer.

•Aftør fuger mellem alle dine fliser, herunder fliserne installeret i nærheden af din døren jamb. Arbejde fuger mellem hver flise, og derefter tørre op overskydende injektionsmørtel med en fugtig svamp, før det tørrer. Vent 24 timer for injektionsmørtel til tørre, før du går på din fliser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com