Hvordan du installerer flise omkring en døråbning

May 3

Hvordan du installerer flise omkring en døråbning

Du installerer flise omkring en døråbning tager ikke en omfattende mængde af færdigheder eller viden. Det kan gøres af en person, men er meget lettere, hvis du har en hjælper. Fra start til slut kan flisen lægges i mindre end 3 dage. Selv om du har aldrig lagt fliser før, denne guide vil vise dig trin for trin, fra start til slut, hvordan du installerer flise og gøre det ser ud som om en professionel lagt hvis for dig.

Instruktioner

Forberede flise

•Når om flise omkring en døråbning, skal du fjerne døren beklædning på begge sider af døren. Det er ikke nødvendigt at fjerne trim fra døren. Døren beklædning er trim, der går omkring rammen. For at holde fra at rive din væg Brug papir eller maling en boks kniv til at skære caulking. De fleste trim, men ikke alle, er tætnes til væggen.

•Efter du har skåret igennem caulking, bruge en flad bar at lirke med og en hammer til at trykke let på brækjern til at fjerne trim. Når trim er fjernet brug din tænger til at trække søm fra bagsiden af trim bestyrelsen. Hvis neglene er store kan du lægge trim bestyrelsen på tværs af et skridt, og fra bagsiden, bruge en hammer til at køre søm ud. Lægge de trim boards afsat til geninstallation.

•Du skal også fjerne sokler på hver side af døren. Disse er placeret på gulvet. Brug din boks kniv til at skære nogen caulking og Gentag fjernelse proces med din hammer og flade bar. Tag negle og indstille sokler afsat til geninstallation.

•Hvis du lægger fliser omkring en døråbning, der har tæpper, tæppet bliver nødt til at blive fjernet. Det er helt op til dig hvor stor et område du ønsker at flise. Den gennemsnitlige enkelt familie hjem vil have 2-4 rækker af fliser, og være ca 40 inches lang. Foranstaltning 7 1/2 inches fra den udvendige kant af tærsklen på begge sider af døren og placere et stykke tape på gulvtæppet, præcis hvor din måling ender. Gør dette på begge sider af døren.

•Du skal træffe afgørelse om størrelsen af flisen, du planlægger at købe. Fotoet viser 16 tommer fliser. Du kan også vælge 4 tommer eller 8 tommer gulvfliser. Hvis du vælger en mindre fliser, så du skal bruge flere rækker. Fortsætte med at måle fra døren ind i stuen, indtil du har nået den ønskede længde fra døren. Du kan også bruge en markering til at markere målinger i stedet for bånd.

•Sæt din straight edge på linjen, du har markeret og bruge boks kniv til at skære langs en lige kant gennem af tæpper og tæppe pad. Skære tæppe pad tilbage en ekstra 3/4 tomme under gulvtæppet. Sørg for at sætte på sikkerhed briller og læderhandsker før opskæring tac strip. Måle længden og bredden af din plads og skære gulvtæppet tac med din hack sav. Metal tæppe tac har huller i det for boring. Lå tæppe tac under kanten af tæppet tilbage til pad. Markere huller med en blyant. Placer den konkrete borehoved i borehammer og bore huller hvor du har markeret dem. Du vil bore ned lidt forbi længden af skrue ankre. Placere et anker i hvert hul, du boret og lå i tac-striben over ankre. Bruge Boremaskinen, installere de skruer, der fulgte med ankre at holde strimler på plads.

Om flisen

•Nu at du har forberedt det område, det er tid til at lægge fliser. Måle bredden af døren. Den gennemsnitlige døråbning er 32 inches. Markere en linje i midten af døren på 16 inches på tærsklen med et stykke tape. Dette er den nøjagtige midten af døren og vil gøre din flise flow jævnt fra døren ind i huset.

•I en af dine 5 gallon spande tilføje omkring 3 inches af vand. Placer mixeren på din boremaskine og begynde at tilføje en lille smule på et tidspunkt, hvor thinset til vand i spanden. Brug drill, blande thinset. Tilføje nok thinset i vandet, indtil det bliver lidt tykkere end budding. Ved hjælp af din flise murske og starter ved døren, scoop thinset på gulvet og jævnt med tandet kant. Spredes kun nok til at lægge én række ad gangen. Lægge en flise på hver side af den linje, du markerede på tærsklen og placere en flise spacer på hvert hjørne mellem de to flise. Fliserne skal være præcis selv med hinanden.

•Fortsæt til at sprede thinset og lægge fliser ved hjælp af din afstandsstykker for at holde dem selv indtil du har fyldt området. Ley flise som tæppe og tac strimler som muligt. Når du er færdig, om en flise, tage din spartel og guffe kanten af tæppet ned mellem fliser og tac-striben. Udviske din spanden og skylle din flise værktøjer.

•Tillad din flise til tørre natten over, og gå ikke på den. Fjerne dine spacere før fugning. Tilføj omkring en tomme af vand i din 1 gallon spand. Tilføje til vandet en lille mængde af injektionsmørtel ad gangen, indtil du har konsistens af budding. Ved hjælp af din float scoop injektionsmørtel på flisen og jævnt injektionsmørtel med kanten af float at trække den mod dig. Gør kun et par rækker på et tidspunkt at for vask som du går. Fylde din 5 gallon spand med vand. Brug din flise svamp, dyppe den i vand og vride det ud. Du skal holde svamp fladt på gulvet, når du vasker flise for at undgå at trække injektionsmørtel ud af rummene mellem flisen. Skyl svamp ofte.

•Nu, du har fuldført fugning og vaske gulvet, Lad tørre natten over før gå på den. Din sidste skridt er at geninstallere trim bestyrelser. Det er muligt at trim bestyrelser rundt om døren skal være afskåret. Holde brædderne på plads til at se, om de passer. Hvis ikke, måle længden og trim i overensstemmelse hermed. Ved hjælp af en kompressor og finish sømpistol, søm din trim bestyrelser og sokler tilbage på plads. Recaulk og du er færdig.

Tips & advarsler

  • Det synes som om der er en masse skridt men forberedelsen virkelig tager ikke så lang tid. Det er bedst at lægge dine fliser først. Ved hjælp af afstandsstykker, lå en række fliser og sørg for at det ender med endnu på begge sider, når du når løber. Du bør ikke nødt til at skære nogen fliser. Du kan også bruge hastighed til om flisen. Speedset sætter op i to timer giver dig mulighed for at injektionsmørtel det samme dag.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com