Hvordan du installerer flise omkring et glas Block vindue

August 19

Hvordan du installerer flise omkring et glas Block vindue

Installation af fliser kan give ethvert område af dit hjem en ren, frisk og moderne look. Inspicere den væg overflade, som du planlægger at flise. Hvis overfladen er ikke glat eller på anden måde beskadiget, du har brug at løse disse problemer først. De fleste af de tilgængelige for dette projekt spænder fra 4 til 6 kvadrat inches fliser. Stilarter og teksturer varierer. Plan for 1 hel dag at anvende din flise og 3 eller 4 dage for fliser at sætte helt. Holde området så tørt som muligt i løbet af denne tid.

Instruktioner

•Indstil hvor mange fliser du skal købe. Måle bredden og højden af området for at være flise. Dividere dette tal med størrelsen af fliserne. Tilføj 10 procent af dette nummer til dine samlede som ekstra fliser. Grunden til dette er dobbelt: du bliver nødt til at skære nogle fliser til hjørnerne eller som kant fyldstoffer til at færdiggøre nogle rækker og erstatte fliser, der er tilhugget, faldt eller forkert måles. Du kan også skal have erstatning fliser, hvis en eller to blive beskadiget over tid. Flise typografier ændres ofte og du kan være ude af stand til at finde den samme slags fliser på et senere tidspunkt.

•Rengør grundigt området at være flise. Tillad overfladen tørre helt, før du begynder. Hvis du vil installere flise i nærheden af en stikkontakt, slukke for den elektriske strøm til området og Fjern dækslet til stikkontakt. Du kan erstatte dem, når du er færdig.

•Plan for installation af "tør montering" dine fliser en række ad gangen i det angivne område til at minimere antallet af delvise fliser, som du skal bruge. Skære et par fliser til at forbedre placering og passer rundt om hjørner vil være uundgåelig i de fleste tilfælde, som vil slippe eller bryde et par, hvis du er uerfaren.

•Begin fliser omkring vinduet glas block forlader en plads af ca 1/8 tomme mellem flisen og glas. Du skal injektionsmørtel fliser, men caulk indvendige hjørner hvor glas block møder din indvendige vægge. Arbejde rundt om hele vinduet glas block før bevæger sig udad med ekstra fliser.

•Brug din murske at anvende mørtel eller lim til hver flise, og tryk på hver flise på plads langs rækken, holde i mindst 5 sekunder for at gøre det muligt at overholde. Mulighed for ensartet mellemrum i mellem og omkring fliser til den bedste look.

•Mix injektionsmørtel anvisninger etiket. Anvende injektionsmørtel jævnt mellem fliserne. Vente 30 minutter for at tillade injektionsmørtel til at begynde at "set". Brug en fugtig svamp til let tørre væk eventuelle overskydende fugemasse, specielt på overfladen af fliserne. Tryk på fuger mellem fliser med en tynd spatel eller træ craft stick. Når injektionsmørtel tørrer helt, rense området med en våd svamp. Vent op til 4 dage før forsegling injektionsmørtel med vandtæt fugemasse.

Tips & advarsler

  • Vær meget forsigtig, når ved hjælp af flisen så. Undgå at bære lange ærmer eller løsthængende tøj under drift af saven. Binde tilbage langt hår og fjern hængende smykker. Placer flisen, mens maskinen er slukket. Hold fingrene fra vingerne og kontrollere dine målinger før du tænder enheden.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com