Hvordan du installerer flise på Cement Slab

April 18

Den første udfordring til flisebelægning et gulv er at få underlag solid nok så flisen ikke knæk efter det er lagt. Dette er grunden til, at cement board er sådan en populær underlag. Det er sund fornuft at antage, at en cement slab gulvet er en endnu bedre underlag---forudsat at de er i meget god form. Eventuelle revner, smuldrende eller rejst steder på pladen bliver negativt påvirke projektet, så Undersøg det grundigt og om nødvendigt foretage reparationer. Det er vigtigt, at pladen har været forseglet mod fugt. (Mest interiøret plader er, en kontrahent eller hjem inspektør kan fortælle dig for sikker.)

Instruktioner

•Mix en halv kop af TSP med en gallon af varmt vand i en spand. Med et krat pensel, grundigt krat overfladen af cement slab gulv. Moppe rester gentagne gange med klart vand. Lad det tørre i mindst 48 timer.

•Stræk din kridt snapline hen over gulvet i én retning, fra midten af den ene væg til midten af væggen over det. Fastgør linjen.

•Lay snapline i den modsatte retning som den første linje, skærer det. Ikke snap det endnu. Med din square, bekræfte, at de to linjer i en ret vinkel til hinanden. Flytte strengen, hvis nødvendigt. Fastgør den linje, forlader to krydsende linjer, der opdeler gulvet i fire sektioner.

•Brug din indskåret murske at sprede thinset mørtel på midten af krydset, der dækker omkring seks firkant feet. Du vil stadig kunne se linjerne gennem mørtel.

•Tryk på fire gulvfliser i de fire hjørner af krydset, ved hjælp af linjerne som guider og sætte afstandsstykker mellem dem. Installere andre fliser, sætte ned mørtel og ved hjælp af afstandsstykker mellem. Bygge ud langs linjer, arbejde din vej mod væggene. Måle og skære fliser på ydersiden af gulvet, af vægge, ved hjælp af din flise cutter.

•Tillad fliser til angivet til 24 timer. Tegne afstandsstykkerne.

•Applicer injektionsmørtel til flise med din injektionsmørtel murske, klemme den ind i rum og slukker flise ansigt. Lad det sidde i linjerne i 10 minutter. Tør ned overfladen af fliser med en fugtig svamp til at tage op eventuelle overskydende injektionsmørtel. Lad injektionsmørtel kur for to til fire dage før du bruger ordet.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse, når du bruger en flise cutter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com