Hvordan du installerer flise på en bordplade

January 17

Du kan gøre en gammel tabel ny ved at installere flise på bordpladen. Du vil finde mange valg af fliser fra glas, skifer eller marmor til keramik og valg af bordplader fra jern, glas eller Formica til træ. Du lærer her hvordan du kan installere sikringsanlæg keramiske fliser på en robust træbord ved at udarbejde design, beregning og købe materialerne, udstikker den flise tørre, sprede flise selvklæbende på bordet eller fliser, Fugning af fliser og forsegling keramiske bordpladen. Du kan anvende samme principper på andre materialer.

Instruktioner

•Forbered installere flise på en bordplade af picking en eksisterende robust tabel eller købe eller bygge en ny. Sand overfladen efter behov. Gør dig bekendt med størrelser, former og farver af keramiske fliser samt og de mønstre, de kan arrangeres. Tegne en flise design på millimeterpapir at skalere efter måling bordplade med et målebånd.

•Calculate mængden af fliser og andre forsyninger, du skal bruge ved at multiplicere bredden gange dybden af den bordplade til firkant længde, og tilføje mindst 20 procent ekstra som en pad for fejl. Pick ud af keramiske fliser og forsyninger til en flise eller hjem forbedring butik.

•Lay ud af keramiske fliser uden lim på bordpladen, startende fra den midterste og bevæger sig udad, kigge på din flise design, som du går. Forlade ca ¼ tommer mellem fliser til injektionsmørtel. Skær fliser til at passe som nødvendigt med flise nippers. Når du er tilfreds med layoutet, forsigtigt fjerne fliser og omarrangere dem i den samme mønster på plader af avispapir eller pap på gulvet.

•Mix flise lim, også kaldet "mørtel" eller "thinset," i en spand med vand ifølge pakke retninger, derefter sprede det på bordpladen eller på bagsiden af keramiske fliser direkte med et hakket murske oprette højderygge. Installere keramiske fliser på bordpladen, igen arbejder fra midten passiv ifølge flise design, at trykke på fliserne på plads sikkert. Gøre det muligt klæbende tørre i mindst en dag.

•Applicer våd injektionsmørtel til tabellen top efter blanding tør injektionsmørtel i en spand med vand ifølge retninger. Spredt injektionsmørtel over hele flisebelagt bordpladen, ved hjælp af en injektionsmørtel float, presning injektionsmørtel til hullerne med fingrene. Lad injektionsmørtel tør delvist for op til 20 minutter og derefter tørre keramiske fliser overfladen med en fugtig svamp. Tillad injektionsmørtel til at angive mindst 48 timer.

•Applicer fugemasse til keramiske fliser bordplade. Når tør, placere tabellen nyligt flisebelagte i det rum, hvor det bliver brugt og beundret.

Tips & advarsler

  • Overvej at bruge træ rundt i kanten af bordpladen til at ramme den keramiske fliser design.
  • Bemærk, at den faktiske størrelse af flise 1/8 - til ½-tommer mindre end den angivne størrelse at tillade injektionsmørtel.
  • Bære beskyttelsesbriller, når skære fliser og handsker ved håndtering af lim, fugemasse eller fugemasse.
  • Bruge konkrete backer bord over en almindelig træbord før fliser Hvis tabellen skal placeres uden for.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com