Hvordan du installerer flise på toppen af syre-ætset Terrazzo

November 16

Hvordan du installerer flise på toppen af syre-ætset Terrazzo

Installere en ny flisegulv har potentiale til at helt at ændre udseendet og fornemmelsen af et hjem, men sjuskede eller ufuldstændige forberedelse til installation kan resultere i katastrofale svigt, et enormt spild af penge og endda potentielle sikkerhedsrisici. Hvis din intention med dit nye flisegulv er at dække gamle, forældede og ætset terrazzo fliser, skal du sikre at din valgte flise specifikt er godkendt til at blive installeret over de gamle gulve, og at du bruger specifikke limning produkter, der vil obligationen til de gamle, naturlige fliser.

Instruktioner

•MOP gulvet med mineralske spiritus til at fjerne overflade snavs og støv, og også at løsne nogen gamle voks, olie eller fedt fra området. Du skal fjerne alle forurenende stoffer fra overfladen, der skal gøre det muligt klæbende at obligation med den gamle terrazzo.

•Grind væk gamle færdig med et gulv slibemaskine og fine-grus slibning pad. Enhver gammel finish eller voks på terrazzo vil ødelægge bånd mellem terrazzo og den nye selvklæbende.

•MOP ordet endnu en gang til at fjerne alle slibning støv. Drop en til to dråber muriatic eller svovlsyre ind på et lille område af gulvet og se reaktionen. Hvis syren syder, er materialet bundet med cement; Hvis ikke, det er bundet med epoxy. De materialer, der er nødvendige for at overholde disse overflader er forskellige, så det er vigtigt at kontrollere.

•Neutralize syre området ved overbrusning bagepulver over det, og derefter skylles området grundigt i koldt vand for at fjerne alle pulver og syre rester. Tillad terrazzo tørre fuldstændigt, før du fortsætter.

•Forbered epoxy-baserede lim over området hvis terrazzo var bundet med epoxy, eller brug cement-baserede lim (f.eks thinset mørtel), hvis terrazzo var bundet med cement. Dette vil sikre en fuld bånd mellem det gamle og nye materiale.

•Mix din valgte klæbemiddel baseret på specifikke produkt instruktioner og sprede det over terrazzo overfladen med en murske. Læg fliser med ¼ til ½ tommer afstandsstykker mellem, afhængigt af flise producentens anvisninger.

•Følg producentens anvisninger vedrørende skære fliser, da forskellige typer af fliser kræver forskellige teknikker. Hvornår skære fliser til at passe omkring inventar eller vægge, skal du sørge for at tage højde for ekspansion kløften mellem fliser. Når installationen er fuldført, tillade limen skal tørre natten over før du fortsætter.

•Seal huller mellem fliser med cementmørtel godkendt til brug over terrazzo fliser. Spredt injektionsmørtel over overfladen med en cementmørtel float, eller bruge en injektionsmørtel taske til at presse materiale ind i hullerne. Tillad injektionsmørtel til tørre natten over før udsætter nogen fugt overfladen.

Tips & advarsler

  • Nogle fliser producenter må skal du bruge en fugt membran eller underlag mellem nye fliser og cement-baserede terrazzo. Følg alle produkt anbefalinger for denne detalje.
  • Terrazzo gulvet skal være helt strukturelt lyd til at støtte nye flise. Installer ikke over terrazzo er løs eller der synker på grund af strukturelle skader.
  • Forsøg aldrig at installere nogen flise over terrazzo, medmindre du har tjekket med producenten for at sikre, at det er godkendt til sådan et anlæg. Brug aldrig nogen lim eller andre produkter, der ikke udtrykkeligt præciseret, at de kan obligation til terrazzo. Hvis du ikke tager disse forholdsregler, vil din installation mislykkes.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com