Hvordan du installerer Hardibacker på et badeværelse væg

October 20

Hvordan du installerer Hardibacker på et badeværelse væg

Hardibacker er en cement-baserede byggemateriale, der typisk bruges i badeværelser og køkkener som en undergrund for flise gulve, bordplader og vægge. Det er holdbart, nemt at arbejde med og relativt billigt. Hardibacker kommer i 3 af 5 fod plader, der skal normalt være skåret til at rumme rør, vandhaner, lyskontakter og sockets og andre anlæg, driftsmateriel på et badeværelse væg. Installation af Hardibacker kræver en smule af styrke på grund af det vægttab, men det kan gøres ved en kompetent gør-det-selv.

Instruktioner

•Kontroller, at væg indramning er strukturelt lyd og kompatible med lokale bygning kode. Rekvirere en inspektion af en inspektør, kommunale bygning, hvis du ikke kan gøre denne doms dig.

•Measure området du ønsker at dække med Hardibacker, og skær bestyrelser til at passe. Måle afstanden fra væggen og hjørner til enhver indtrængen--switche, stativ eller lys, for eksempel-- og mark afstanden i passende bestyrelsen. Skære brædderne scoring bestyrelsen med din hobbykniv og snapper dem i to i hånden langs linjen score.

•Hold knytnæve bestyrelsen mod væggen, en fjerdedel tomme over gulv, Badekar eller brusebad pan. Køre skruer omkring omkredsen af bestyrelsen og gennem alle understøttende studs med 8-tommer intervaller. Perimeter negle skal være to inches fra hjørnerne af bestyrelsen og tre fjerdedele tommer fra kanten af brættet. Søm hoveder skulle være flugter med overfladen af bestyrelsen; ikke overdrive.

•Butt hver efterfølgende bord mod den tidligere bestyrelse. Suppleant begynder nye kolonner med fuld og halv ark, således at sømme i tilstødende rækker er forskudt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com