Hvordan du installerer & injektionsmørtel skifer fliser

September 8

Skifer er en smuk naturlig sten, der gør en holdbar gulvmateriale. Som et naturprodukt vise skifer fliser en bred vifte af farver og mønstre, med ingen to fliser er nøjagtig ens. Denne mangfoldighed gør design af en skifer tile installation en udfordring. Fliserne skal lagt ud og set på før indstilling fliser, til at sikre, at arrangementet af farver og mønstre er tiltalende.

Instruktioner

•Kontroller at undergulvet er fladt og kan bære vægten af en skifer installation. Enhver foråret i ordet kan overføres til fliser og knæk fliser eller injektionsmørtel linjer. Lægge yderligere krydsfiner over området installation at stivne undergulvet, hvis nødvendigt.

•Mix thinset sammensatte ifølge producentens anvisninger. Bruge en murske med 1/4-inch hak til at sprede cementen over en lille arbejdsområde. Da thinset tørrer hurtigt, arbejde i områder omkring seks fliser på gangen.

•Indstil flise på plads ved at dreje lidt flisen i thinset. Dette vil sikre, at du har god vedhæftning mellem bagsiden af flisen og cement.

•Installer de resterende fliser, forlader den ønskede injektionsmørtel linje mellem dem, ved hjælp af flise afstandsstykker, hvis det er nødvendigt at opretholde ensartet afstand. Varierende bredde af injektionsmørtel linje ændringer udseendet af gulvet. Installation af fliser side om side med en meget tynd plads tilbyder et moderne problemfri udseende, mens bredere fugerne give gulvet en landlig stil.

•Mix injektionsmørtel ifølge fabrikantens anvisninger efter at lade thinset tørre i 24 timer. Brug din injektionsmørtel float for at skubbe injektionsmørtel i mellemrummene mellem fliserne. Hold float på en 45-graders vinkel til overfladen af gulvet til at udfylde rum og glat injektionsmørtel i rummet. Ren enhver injektionsmørtel, der får på flise overfladen før det tørrer.

•Polish injektionsmørtel haze væk med ostelærred. Skifer kræver ikke en sealer, men kan du anvende en fugemasse til injektionsmørtel til at holde vand og pletter fra gennemtrængende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com