Hvordan du installerer isolering Under et hus

April 11

Hvordan du installerer isolering Under et hus

Isolering placeret under huset i en crawlspace forbedrer den generelle kvalitet af gulv temperatur samtidig også medvirke til at reducere chancerne for kladder. På grund af de trange karakter af mange crawlspaces er dette ikke en nem installation at gøre efter hjemmet er bygget, men det er stadig muligt. Standard isolering sælges på ethvert hjem forbedring eller hardware butik værker for dette, og alle andre nødvendige materialer findes der også. En assistent, er nyttigt.

Instruktioner

•Undersøg crawlspace med en lommelygte for at sikre, det er ren og tør, og fjern eventuelle forudgående isolering. Sørg for at tjekke for fugtskader, træ rådner eller insekter, der angiver at ordet ovenstående behov for reparationer.

•Indstil mængden af isolering for at isolere mellem crawlspace strøer. Tilføj 5 procent til dine mål at give mulighed for affald eller forkerte målinger.

•Drej ud nogle af isolering og trække det til crawlspace. Har nogen udenfor feed du mere, så at det let kan placeres under hjemmet. Orientere isoleringen, således at papir siden vender til crawlspace og den nøgne isolering ansigter mod undergulvet.

•Lift og installere strimler af isolering mellem gulvet bjælker. Start på den fjerneste væg fra afkørslen crawlspace og arbejde tilbage. Hæft de udvidelse klap af papiret opbakning til stud kanter på begge sider ca hver seks inches. Dette vil holde isoleringen på plads mens du hænger resten. Skær overskydende tilpasses ved hjælp af en hobbykniv.

•Sæt metal isolering bøjler til kanten af en stud og på en anden. Dette vil fungere som en støtte bar til at holde isoleringen på plads og tage noget af presset fra hæfteklammer og papir. De er designet til at være den nøjagtige bredde mellem to standard gulv bjælker. Installere ved sømning enderne flugter med stutteriet ved hjælp af en hammer. Anvende disse hver fem eller seks fødder, på tværs af længden af strøer.

Tips & advarsler

  • Det er bedst at have en assistent til at hjælpe fodre dig isolering. Et ekstra sæt hænder til at hjælpe med at holde isoleringen på plads før hæftning anbefales også.
  • Bære handsker, lange bukser og ærmer, når de arbejder under huset for at beskytte din hud mod irritation fra isolering.
  • Beskyttelse af øjne og en ansigtsmaske er vigtigt at beskytte dine øjne fra faldende vragrester mens på ryggen under installationen og hjælpe med at undgå at indånde støv eller forurenende stoffer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com