Hvordan du installerer Natural gasrør under jorden

February 16

Æglæggende gas rør er ikke nødvendigvis en kompliceret proces, men det skal udfyldes omhyggeligt. Naturgas kan lække fra rør, der ikke er sluttet korrekt og forårsage eksplosioner. Du har brug for tilladelse fra din lokale jurisdiktion før en autoriseret blikkenslager kan begynde at arbejde af æglæggende underjordiske gasrør. Mens de fleste gasselskaberne overveje linje fra måleren til hjemmet til at være ejerens ansvar, har lokale jurisdiktioner koder, der skal være opfyldt, før en gasselskab kan aktivere tjenesten. Gasledninger reguleres af den amerikanske Department of Transportation.

Instruktioner

Kortindgangsdør din gas company for at se, hvis det kan give installationen for dig. Nogle tilbyder denne service; andre gør ikke. Hvis den gør det, spørge, hvis du har brug at få tilladelsen, eller hvis det tager sig af det for dig. Hvis din leverandør debiterer dig at lægge røret, finde ud af, om du kan grave din egen grøft.

•Hent tilladelse fra din lokale bygning afdelingen hvis en gasselskab ikke forbinde linjer fra meter til huset eller hvis det beder dig om at få tilladelsen dig. Nogle gasselskaberne har en liste over anbefalede blikkenslagere at vælge imellem, hvis selskabet ikke giver selve tjenesten.

•Lay ud linjen mellem Gasmåleren og huset og fjerne enhver landskabspleje, såsom græsplæne eller grus. Placer en tarp langs ene eller begge sider af renden til at skovle snavs tilbage i hullet lettere når du er færdig.

•Start grave. En gasselskab eller din bygning Institut kan fortælle dig hvor dybt at placere røret for linjen. Grave indtil du når den dybde, som kan variere afhængigt af din vejrforhold. Folk i varme klimaer behøver ikke at bekymre sig om jorden frysning, så linjerne i disse steder kan være lavere end i kolde klimaer. Som du grave, placere snavs på tarp. Grave renden bred nok, at du kan komfortabelt stå i den.

•Level bunden af renden så meget som du kan. Fjern eventuelle clods af jord din grave har slået ned.

• Lad blikkenslager eller gas selskabet ved renden er klar til røret. Installationsprogrammet ved den rigtige form for rør, lim og tape til at oprette en stram forsegle på røret. Når blikkenslageren har færdig, løber han en tæthedsprøvning sikre røret er stram. Hvis det lækager, har installationsprogrammet at omgøre jobbet.

•Brug skovl at sætte snavs tilbage i renden, stampemaskiner som du går. Over tid komprimerer snavs ned til sit oprindelige niveau.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com