Hvordan du installerer sammensætning på en Hip tag

July 17

Et hofte tag har fire skråninger og seks bjergkamme eller toppe med fælles tagskægget på alle fire sider. Hip tagene er ofte toppet med sammensætning helvedesild, så navn, fordi de er lavet af flere materialer. De kaldes ofte asfalt helvedesild, fordi der er en fælles komponent. Nogle sammensatte helvedesild blend i filt, glasfiber eller andre komponenter tilføje styrke. Alle er toppet med gode granulat som grus til at hjælpe med at holde dem på taget. Den mest almindelige shingle er en tre-tab, med en solid top og tre faner til at ligne individuelle helvedesild når installeret.

Instruktioner

•Figure areal af tag ved at gange bredden på de fire sektioner gange højden. Opdele nævnte sum af 100 til at bestemme antallet af firkanter eller bundter af tagdækning behov. Tilføj mindst 10 procent til opskæring og affald. Få særlige ridge helvedesild til at matche den grundlæggende helvedesild.

•Installer metal drop kant blinkende - bøjet 90 grader til at gå over tag pyntede og ned ad facaden på tag side--på alle fire tagskægget. Fastgør blinkende med galvaniseret tagdækning negle på tag side. Brug tin snips til at skære det øverste element bredde ud og bøj side omkring den tilstødende blinkende på de fire hjørner. Nail peak blinkende med mindst 4-tomme sider over alle 5 kamme: midten og to i hver ende.

•Lay tagdækning papir på den pyntede og over drop kant. Fold det på tværs af hver top. Overlapning strimler fra toppen af mindst 6 inches. Fastgør det med en konstruktion hæftemaskine.

•Klippe fanerne off nok helvedesild for at gøre en række rundt i bunden af taget. Nail disse hovedet, med det afskårne kant op og bunden lige over kanten af inddækningen. Trim kanten langs højderyggen med en hobbykniv, så helvedesild mødes fra hver side. Brug specielle starter helvedesild eller strimler, at nogle producenter giver for at oprette et bundlag uden at skære nogen helvedesild.

•Start fuld helvedesild på tagskægget og arbejde op til kamme. Skær 4 inches op en fane, hvor hoften skærer en højderyg. Søm de uslebne del til tag, overlapper slids del over højderyggen og søm det til hofte på anden siden. Alternative sider som du arbejde op, så den spaltede del på en lavere rullesten er dækket af en fuld afsnit i en anden rullesten. Dække alle fire sider af taget med helvedesild.

•Installer særlige ridge helvedesild på alle toppe. Nail disse på de fire hjørner, begynder nederst og overlappende til toppen. Sætte ridge helvedesild langs center peak, arbejder i retning af en fremherskende vind. Installere ridge helvedesild med enten to eller fire søm i den ene ende, skal dækkes af den næste ridge rullesten. Dække søm hovedet på den sidste højderyg rullesten med tagdækning cement.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com