Hvordan du installerer sammensætning tag helvedesild

May 19

Hvordan du installerer sammensætning tag helvedesild

Nogle kompetente gør-det-selv vil hellere betale en professionel til at Tag deres hus i stedet for at løse opgaven selv. Dog, hvis du følger et par enkle trin, du installerer sammensætning helvedesild er ikke så svært. Kan ikke skære hjørner, når det kommer til kvalitetsmaterialer eller værktøjer. Leje en god tagdækning sømpistol i stedet for hamrer hver rullesten ned i hånden. Starte jobbet på en mild, klar dag, og bære en hat og knee pads for komfort.

Instruktioner

•Klippe off faner på tre-tab helvedesild niveau med toppen af fanen udskæring groove. Disse bruges til kurset starter. Tæl antallet af helvedesild kræves. Stak dem jævnt, oven på den anden. Bruge en stål lineal som guide, når du skærer den øverste rullesten. Skær gennem fanerne med et enkelt strøg, ved hjælp af en skarp hobbykniv. Holde bundtet med den ene hånd og bruge den skåret kant som en guide mens skæring gennem resten af pakken. Kassér ved.

•Installer starter kursus ved at anvende bitumen tagdækning cement på undersiden, som anvist på instruktionerne skrevet på papir indpakning. Vedhæft hver starter kursus rullesten på taget med fire ensartet fordelte tagdækning negle, placeret 1 tommer ned fra øverste kant. Overhæng den forreste kant af starter kursus over tagskægget af 1/4 til 3/8 tommer. Butt enderne af helvedesild sammen i en lige linje. Søm en starter kursus over den fulde bredde af taget, ved hjælp af en sømpistol fyldt med standard tagdækning negle.

•Lay fire helvedesild, oven på den anden side starter ved den nederste venstre kant af taget og arbejder opad.

• Start den første række med en fuld bredde rullesten, med fanerne dækker starter kursus. Holde fanen kanter flugter med den forreste kant af kurset starter. Udligne den første shingle ved at flytte den sidelæns til venstre, 4 inches fra højre kant af starter kursus rullesten. Dette forhindrer leddene i kurset starter sammenfaldende med led af det første kursus for helvedesild.

•Nail den første rullesten til tagdækning krydsfiner med fire jævnt fordelt tagdækning negle drevet gennem de lysere farvede sømning strip beliggende over fanerne. Start omkring en tomme fra den højre ende og arbejde mod venstre.

•Offset det andet kursus ved foring højre kant 10 inches tilbage fra kanten af den første kursus rullesten. Linje den forreste kant af rullesten med toppen af cut-out riller adskille faner på den underliggende rullesten.

• Start den første rullesten i hvert efterfølgende kursus af svimlende højre kant 10 inches tilbage fra kanten af den foregående kursus. Efter lægning fire rækker af helvedesild, oven på den anden side, trim venstre overhæng stikker ud over kanten af taget flugter med siden af taget. Sætte ved på den ene side at bruge som efterfølgende tag-kant helvedesild.

•Fortsæt æglæggende fire rækker af uslebne helvedesild i bredden af taget. Starte fra bunden, og butt ende med den tidligere fastsatte rullesten i den samme række. Læg fire helvedesild, over hinanden i sektioner, som du arbejder dig vej på tværs. Dette vil fortsætte den forskudte mønster på taget.

•Tag målinger fra tagskægget hver fire rækker, og mærke hver ende af taget med kridt. Strække en kridtstreg i hele taget ved at placere hver ende af linjen på de målte kridt mærker. Løft i midten af strengen omkring en mund lige op. Lad strengen gå til snap en kridtstreg på tværs af taget. Dette vil fungere som en retningslinje at sikre korrekte rullesten justering. Foretage justeringer af foring op den forreste kant af den næste række af helvedesild med kridtstreg.

•Nail helvedesild ned med seks jævnt fordelt negle i stedet for fire i høj-vind områder. Sikre hver fane af udtværing en dab af tagdækning cement under hjørnerne. Cementen skal handle om størrelsen og tykkelsen af et kvartal. I koldere klimaer, bruge plast asfalt cement i stedet for bitumen tagdækning cement, og følg anvisningerne på rullesten indpakningspapir. Pas på---overdreven brug af cement kan forårsage blærer.

•Dæk begge sider af taget. Lægge helvedesild op til den øverste kant af krydsfiner presenningen hvor det butts mod ridge bjælken, der strækker sig over taget.

•Tack en høj-profil ridge cap rullesten til begge ender af højderyggen med side ansigter overlappende hver side af taget af et tilsvarende beløb. Bruge kvalitet ridge cap helvedesild, som er præfabrikerede i en "V" sektion til at passe over højderyggen. Tryk på toppen og siderne af rullesten ned for at opretholde fuld kontakt med tag samtidig sikring af helvedesild. Ridge caps er tykkere end standard helvedesild; de er designet til at forbedre sikkerheden og udseende af taget.

•Beskyttelseshætte til at klikke en kridtstreg på tværs af den ene side af taget med strengen holdt mod den nederste kant af markør ridge cap helvedesild. Gentag på den modsatte side af taget. Disse kridt linjer vil fungere som en guide mens sømning ridge cap på tværs af toppen af taget.

•Nail starter ridge cap rullesten til slutningen af tag, der vender væk fra den fremherskende vind. Tryk på toppen af rullesten ned til at opretholde fuld kontakt med den underliggende helvedesild. Juster bunden kanter med kridtstreger på enten side, og i slutningen af niveauet rullesten med kanten af taget.

•Seal den forreste ende af rullesten med to 1-tommer-diameter steder af plast asfalt cement i høj-vind områder. Fastgør alle ridge cap helvedesild med to ekstra lang højderyg cap tagdækning negle som angivet på rullesten karton. Find negle 3/4-inch tilbage fra hak skæres i den bageste halvdel på hver side af rullesten.

•Sæt efterfølgende helvedesild oven på den foregående rullesten forreste kant 8-1/4 inches tilbage fra den forreste kant af den lavere rullesten. Fortsætte æglæggende ridge cap på tværs af toppen af taget.

•Trim i slutningen af den sidste højderyg cap rullesten hvis nødvendigt. Seal på undersiden af den sidste rullesten med et lag asfalt plast cement før sømning det til tag. Dække de sidste to udsatte søm hoveder med en 1-tommer-diameter lag asfalt plast cement.

Tips & advarsler

  • Altid Vær forsigtig, når du arbejder på et tag.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com