Hvordan du installerer tunge & Groove fikse loft

October 22

Tunge og groove fræsning systemer er designet til at holde træ planker stramt sammen så rum og revner ikke danne senere. Rutinemæssigt anvendes i gulve, er det også et fantastisk look til lofter. Træ loft planker er meget forskellig fra den slags lavet for gulvbelægning. De er som regel lavet af lyst træ som rødgran, i stedet for eg, da de ikke er beregnet til at holde vægten. De kan være hang over gips eller gips lofter, men har anbringes på strøer--træ understøtter i loftet – fordi gipsen, sig ikke vil holde dem på plads.

Instruktioner

•Brug din elektroniske studfinder at finde hvert loft strøer. Markere strøer ved at tegne linjer på tværs af loftet med dit niveau og blyant, viser deres positioner.

•Measure afstand til loft langs din start væg, går i den modsatte retning som strøer (så det krydser dem).

•Klippe din første tunge og groove planke til længden af loftet. Holde det på plads på loftet, langs den begyndende væg, med den rillede side mod væggen. Holde det så det er 3/8 inches ud fra væggen, og giver dermed en kløft mellem planken og væggen. (Dette vil lade træet udvide med klimatiske ændringer.)

Uddelingen planke til loftet med din trim sømpistol, køre to negle gennem ansigt på hvert punkt, hvor planken ud krydser en tværbjælke.

•Klippe din næste planke til størrelse. Låse den mod den første, presser den tunge-og-groove fræsning sammen. Sikre stykket ved at skyde i et søm igennem side, lige over tungen, på en opadgående vinkel på hvert punkt, hvor planken krydser strøer.

•Gentag proces for hver af de andre planker, arbejde din vej hele vejen tværs over loftet. Cut den sidste brik væk på et bord så for at få det til at passe mod muren, hvis det er nødvendigt. Efterlade en anden 3/8 tomme hul i væggen.

•Installer loftet trim rundt omkring til at dække hullerne mellem plankerne og væggene.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse, når skære plankerne.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com