Hvordan du installerer udvendige sikkerhed lys

May 22

Hvordan du installerer udvendige sikkerhed lys

Sikkerhed lys kan give en følelse af sikkerhed for et hjem. De er lyse og kan rettes til at skinne i specifikke områder af værftet eller indkørsel. Nogle sikkerhed lys har indbygget bevægelsessensorer, der vil tænde lyset på, hvis noget bevæger sig foran det. De fleste huse har udvendige lys allerede er installeret. Erstatte disse eksisterende armaturer med sikkerhed lys er enkel og med nye designs kan være attraktiv så godt.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til den udendørs lys ved at slukke kredsløb på boksen breaker. Test, strømmen er slukket ved at forsøge at tænde lyset efter spejlvende breaker. Hvis lyset ikke tænder, er strømmen blevet slukket.

•Anvend en skruetrækker til at frigøre den gamle fixture fra huset ved at fjerne skruerne haektrawlere. Trække den løsnede armatur fra Parlamentet til at udsætte ledningerne.

•Label ledninger som de er frakoblet fra det gamle stativ. Den grønne ledning er jorden, hvidt er neutral, og sort er den varme. Label ledningerne i overensstemmelse hermed for at undgå forvirring, når du vedhæfter den nye armatur.

•Tag notat af den nye sikkerhed lys ledninger. Sno enderne af armaturet ledninger med de tilsvarende mærket tråd af huset. Sørge for at sikre jordledning af armaturet er knyttet til jordledningen af huset. Jordledningen er grøn, neutral wiren er hvid og den varme ledning er sort.

Uddelingen ledninger med wire nødder og skubbe ledninger ind i huset bag monteringspladen af armaturet.

•Sæt monteringspladen sikkerhed lys til huset med skruerne leveres i stedet for den gamle armaturet monteringsplade. Sikre den nye lys til den installerede monteringspladen ifølge producentens anvisninger.

•Skru sikkerhed lys pærer i den installeret holdeanordning. Placer lys, så de vil skinne i de ønskede områder og retning.

•Drej magten tilbage til sikkerhed lys og teste lyset ved at dreje på switchen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com