Hvordan du installerer udvendige skodder

February 14

Hvordan du installerer udvendige skodder

Mange boligejere vælger at installere skodder på ydre af deres hjem for at tilføje visuelle appel. Skodder tilføje tekstur og farve til husets ydre. Udvendige skodder er tilgængelige i en række forskellige materialer, lige fra plast til træ til metal. Mange skodder kommer færdig i farve efter eget valg. Nogle typer af skodder kræver priming og maleri før installation og løbende vedligeholdelse bagefter. Nogle pre færdige plast skodder har farve i hele lukkeren snarere end en øverste lag af farve. Farve, der gennemsyrer hele lukkeren skærer ned på vedligeholdelse og lakering omkostninger.

Instruktioner

•Measure langs siden af lukkeren og gøre karakterer efter fabrikantens anvisninger. Bore huller gennem mærker på siden af lukkeren med en boremaskine.

•Hold lukkeren ved siden af vinduet for at afgøre placeringen. Måle afstanden fra den øverste kant af vinduet til toppen af lukkeren og derefter fra bunden af udløseren til bunden af vinduet for at sikre, at lukkeren er centreret til vinduet, hvis skodderne er højere end vinduet. Hvis målingerne er forskellige, justere lukkeren op eller ned for at centrere det til vinduet. Hvis skodderne vil hænge på en mursten eller sten hus, line op huller på udløseren med mørtel linjen om muligt.

•Anbring et niveau langs den øverste kant af lukkeren. Hvis det niveau boble er centrum, justere lukkeren indtil boblen er i midten af niveauet. Placer niveau lodret langs siden af udløseren for at kontrollere for plumb. Hvis det niveau boble er midtermærke, justere lukkertid i den rigtige retning indtil boblen er centreret.

•Sæt en blyant gennem de forborede huller langs siderne af lukkeren og mark siden af huset.

•Equip en boremaskine med et standard bore bit lidt mindre end fastgørelse skruer. Hvis du boring gennem en murværk overflade, udstyre boremaskine med en murværk borehoved. Typisk, fabrikanter omfatte skruer med lukkeren.

•Sæt bore på mærket og bor gennem træbeklædningen eller i linjen mørtel til en dybde, der svarer til længden af skruerne. Hvis du installerer udvendige skodder på en overflade, murværk, sæt murværk ankre i hullerne ved at trykke dem på plads med en kølle.

•Align lukker med borede huller eller murværk ankre. Placer skruen gennem forborede lukker hullet og synke skruen i ydre med en magt skruetrækker. Placer de medfølgende skruelåg over skruehovedet og tryk på det sted at skjule skruehovedet. Gentag for hver lukkeren.

Tips & advarsler

  • Bære en støvmaske, beskyttelsesbriller og handsker, når du installerer udvendige skodder.
  • Undgå hængende skodder, når vejret er koldt, som koldt vejr gør nogle typer af sidespor og skodder skørt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com