Hvordan du installerer Utopia laminat træ fliser

January 6

Dream Home Utopia laminat træ fliser tilbyder lim-mindre installation, der gør installationen en simpel opgave, hvis du har grundlæggende snedkeri færdigheder. Ligesom andre mærker af laminat har Utopias planker fire lag. Det øverste lag har en aluminiumoxid finish for holdbarhed. Det andet lag er billedet af den træsort. Det tredje lag er high density fiberboard og den nederste del af hver flise er en stabiliserende lag. Installer Utopia laminat planker som et flydende gulv over ethvert niveau undergulv eller eksisterende gulv materiale, undtagen tæpper. Købe 5 procent flere fliser end du har planer om så du har masser til uforudsete krisesituationer.

Instruktioner

•Tag sko molding fra kanten af rummet. Forsigtigt lirke det ud med et brækjern. Sæt den til side til senere brug.

•Rengør undergulvet med et vakuum. Bruge en hammer eller en skruetrækker til at sikre alle undergulvet materialet er solidt på plads på strøer. Flytte en lineal værktøj eller niveau hen over gulvet til at kontrollere, hvordan niveau det er. Om nødvendigt tilsættes selvstændige nivellering gulvbelægning sammensatte at lave steder og lad det tørre. Bruge en sander med medium-grit papir til at fjerne høje steder på træ undergulve og en vinkelsliber til at fjerne høje pletter fra beton. Støvsug gulvet igen, hvis nødvendigt.

•Unroll skum underlag til at dække gulvet. Butt kanterne sammen. Hæft underlag på plads med en korte pistol over trægulve. Duct tape sømmene på plads, hvis du installerer Utopia laminat fliser i beton.

•Measure en ekspansion kløft langs kanten af rummet. Det bør være 1/4-inch (6 mm), tykkelsen af fliserne. Start på den længste væg. Måle dette beløb og snap en kridtstreg for at angive dens placering. Gentag for de andre vægge.

•Indstil ud af en række af 7 5/8-tommer bred fliserne langs kridtstreg på den længste væg til at oprette den første række. Fastgøre enderne sammen. Bruge en rundsav til at skære gulvbelægning som nødvendigt.

•Start den anden række af fliser. Tillad mindst 10 inches forskellen mellem leddene. Fastgør fliser ind i position mod den første række. Angive en træ blok på den udvendige kant af rækken flise. Tryk det let med en gummihammer til at hjælpe med sæde i to rækker af fliser sammen.

•Fortsæt indstillingen den laminatgulve i sted, indtil alle rækker er på plads, men den sidste. Skære gulvbelægning som nødvendigt for at sikre mindst 10 inches mellem leddene.

•Measure afstanden mellem den sidste række i Utopia fliser og ekspansion gap. Skære gulvbelægning til at passe denne måling ved hjælp af en rundsav. Indstille gulvbelægning på plads.

•Sæt sko molding til væggen med efterbehandling negle. Monter det ikke til gulvbelægning.

Tips & advarsler

  • Laminat gulve skal vænne til det rum, hvor du planlægger at installere den. Køre aircondition eller varme, som skulle hjælpe yderligere acclimate træ fliser. Åbne kasserne og lad fliser sæt hvor du planlægger at installere dem tre til fem dage forud for installationen.
  • Sted et lag af plastfolie ud for beton gulvet, hvis du installerer Utopia laminatgulve over en kælderetage. Dette fungerer som en barriere, fugt.
  • Farve af fliserne kan variere fra én boks til næste. For de bedste resultater, skal du bruge fliser fra forskellige kasser, mens du arbejder for at minimere mængden af forskellige farver.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com