Hvordan du justerer kompression på en 21HP Kohler motor

September 4

Små motorer kræver typisk ventil justering en gang om året for at holde i god stand. Motorens ventiler kontrollere kompression på motoren. Komprimering af 21 hk (hestekræfter) Kohler motor kan ændres via de to vippearme under ventildæksel på motoren. Du kan foretage disse justeringer uden professionel hjælp, selvom du har aldrig forsøgt motor fejlfinding tidligere.

Instruktioner

•Drej off den 21 HK Kohler motor og fjerne metal ventil dækslet på siden af motoren. Denne dækning ligger ved siden af motorens tændrøret. Fjerne de fire bolte fra at være dækket ved hjælp af en topnøgle, derefter lirke låget ud med hænderne.

•Observe de to vippearme under den Kohler ventil dækker. Der er en rocker arm øverst i området under dække, og en nederst. Hver har en bolt, og i midten af hver bolt er en skrue. Motorens komprimering kan justeres via disse vippearme. Løsn skruen i bolt på den øverste rocker arm med en Torx skruetrækker.

•Anvend en følehorn gauge som en guide til at justere top rocker armen. Forsøg på at indsætte følehorn gauge under en af siderne af rocker-arm. Hvis du ikke kan indsætte følehorn gauge overhovedet, bruge en topnøgle for at løsne rocker arm bolt indtil følehorn gauge kan næppe glide under armen. Det bør være LUN. Omvendt, stramme rocker arm bolt med din skruenøgle, hvis følehorn måle alt for let dias under armen og kan bevæge sig frit. Stram bolten, indtil følehorn måle dias stramt under armen i stedet.

•Retighten Torx-skruen på toppen rocker armen med din Torx skruetrækker.

•Alter kompression af motoren yderligere ved at justere den nederste rocker arm på samme måde som du gjorde toppen, ved hjælp af følehorn gauge som en guide. Dette vil korrekt justere motorens kompression.

•Indstil ventilen dække tilbage på plads på motoren og genindsætte sin bolte. Spænd bolte med din topnøgle.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com