Hvordan du justerer varmt vand på en Moen køkkenarmatur

December 18

Moen vandhaner kommer i 188 forskellige sorter. Hver vandhane har en måde at give afkald på varmt vand, koldt vand eller en blanding mellem to. Med det store antal forskellige Moen vandhaner har hver en smule forskellige operationelle procedure. Dog, hver vandhane kan du justere det varme vand til dine behov med lethed. Ligesom de fleste vandhaner i moderne hjem er Møn turneringsplaner let justerbare.

Instruktioner

Justere varmen på vandhanen

•Indstil som hane er en for varmt vand og der er for koldt vand hvis der er to forskellige håndtag. Hvis der er kun ét håndtag, én retning vil være varmt og andre kulden.

•Drej varmt vand håndtere hele vejen eller dreje håndtaget mod varemærket "Hot". Du kan have til at lade vandet løbe i tre til fem minutter til at varme op helt. Hold et termometer under rindende vand i to til tre minutter at se hvilken temperatur dit vand er. Det er så varmt som dit vand får.

•Drej koldt håndtag på eller dreje håndtaget mod den "Kolde" mark at reducere temperaturen i vandet.

Justere varmen på vandvarmeren

•Juster skiven på din vandvarmer til at ændre varmen vand i dit hjem. Den typiske vandtemperaturen i et hjem er indstillet på 120 grader Fahrenheit. Vandtemperaturer mellem 130 til 140 grader Fahrenheit er nødvendige for optimal rengøring i visse opvaskemaskiner, men vand 140 grader Fahrenheit og ovenfor kan forårsage skoldning.

•Drej temperatur knop på ydersiden af en gas vandvarmeren til at justere temperaturen. Drej knappen til "Varm" at gøre vand køler og "HOT" at øge temperaturen. Kør vand over termometer igen for at sikre, du har justeret vandvarmer til den ønskede temperatur.

•Drej off en elektrisk vandvarmer og skru termometer pladen på vandvarmeren. Brug en skruetrækker til at justere varmen i vandet: uret er varmere, og mod uret er køligere på mest elektriske vandvarmere. Test temperaturen af vandet ved rindende vand over termometer på tap længst borte fra vandvarmeren. Holde justere vandvarmeren, indtil du får den ønskede temperatur. Du skal aktivere din vandvarmer igen hver gang du ønsker at tjekke temperaturen fra et tryk.

Tips & advarsler

  • Elektriske vandvarmere kan have to forskellige termometre, en nedre og en øvre en, så du bliver nødt til at justere dem begge.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com