Hvordan du kan bruge Drill skruer

June 3

Hvordan du kan bruge Drill skruer

Drill skruer kommer i mange forskellige former og størrelser og anvendes til flere programmer. Som populariteten af Akku bore begyndte at fange med Træsektoren og gør det selv-typer, var drill skrue dille lige på sine hæle. Drill skruer er befæstelseselementer i konstruktion og montering af træ, metal, plast, og næsten alle andre materiale, der anvendes i bygge-og anlægsprojekter. For de fleste programmer, er en pilot hul boret ind i materialet med en boremaskine skrue for at forhindre opdeling.

Instruktioner

•Vælg den korrekte type skruer skal anvendes til den specifikke type af materiale og anvendelse. Materialet en boremaskine skrue er designet til at bruges med angives på kassen eller emballage af skruerne. Nogle drill skruer er egnet til flere materialer, der vil også være anført på emballagen etiketten.

•Vælg den korrekte størrelse bore skrue for at programmet kan anvendes. Hvis hænger tungt materiale, vil skøn totalvægt skruen holde, og bestemme korrekt størrelse bor skruen skal anvendes ved at henvise til boremaskine skrue emballagen etiketten.

•Med drill bit størrelse er angivet på pakken drill skrue bore et lille pilot hul i materialet til at blive fastgjort. Den pilot hul vil tillade bore-skrue et hul til at starte i, og forhindre materiale fra spilde eller bryde som bore-skrue er installeret.

•Start drill skruen ved hjælp af en elektrisk eller Akku bore-skruemaskine med passende drill skrue adapteren installeret. Hvis bore-skrue er en Phillips hoved skrue, bruge Phillips hoved drill skrue adapteren. Hvis bore-skrue er en regelmæssig fladt hoved skrue, bruge fladt hoved drill skrue adapteren.

•Drill at skruen indtil hovedet er flugter med det materiale, der er fastgjort. Hvis du bruger skruen som en bøjle for nogle andre objekt, efterlade nok af skrue borehovedet udsat for at hænge varen.

•Fortsæt installation bore skruer i materialet, indtil projektet er afsluttet.

Tips & advarsler

  • Hvis det er tilgængeligt, en Phillips hoved drill skrue giver mulighed for mere drejningsmoment skal anvendes til installation og fjernelse end en regelmæssig fladt hoved bore-skrue.
  • For at forhindre utilsigtet aktivering hånd skade, Afbryd strømmen eller fjerne batteriet fra en elektrisk eller Akku boremaskine mens skiftende bit eller chuck.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com