Hvordan du kan bruge eddike og bagepulver til stigning og fald PH i jord

July 17

Hvordan du kan bruge eddike og bagepulver til stigning og fald PH i jord

De fleste planter foretrækker en jordens pH-værdi mellem 6 og 7, hedder Cornell University's Garden mosaikker. En pH over 7 er basisk og mindre end 7 er sure. Nogle planter foretrækker en sur jord mindre end 6, som liljer, azalea, hortensia, mens andre foretrækker en mere basisk jordbund med en pH over 7, timian og pelargonier. Eddike og bagepulver er ikke kun nyttige madlavning og rengøringsmidler, men er også nyttige i haven. Eddike kan bruges som en spray til at dræbe ukrudt; en bagepulver løsning kan bruges til at behandle sort plet svamp på roser, og begge kan bruges til at ændre pH i jord.

Instruktioner

•Test pH i jorden ved hjælp af et pH-meter eller et pH testkit. Begge kommer med instruktioner, men generelt, tilføje 1 tbsp. af jord til en kop, tilsæt destilleret vand og rør. Indsæt målerens gren eller lakmuspapir teststrimmel i jorden. Gasmåler eller lakmus strimlen vil give en pH-læsning.

•Conduct en hjemmelavet version af en pH test hvis du ikke har adgang til et pH-meter eller kit. Indsamle to jordprøver fra samme område. Tilsæt destilleret vand til hver og rør. Tilføje 1 tbsp. eddike til den første og 1 tbsp. bagepulver til den anden. Hvis cup med eddike tilføjet begynder at boblevand og boble, jorden, er alkaline, da eddike er surt med en pH på 3,3. Hvis jorden med bagepulver bobler, er jorden Sure, da bagepulver er alkalisk med en pH på 8.2.

•Tilføj eddike til din jord hvis du nødt til at sænke pH eller gøre jorden mere surt. Bland 1 gallon af vand med 1 kop eddike. Hæld løsning omkring bunden af planter i jorden du justerer.

•Tilføj bagepulver til jorden hvis du har brug at hæve pH eller gøre jorden mere basisk. Bland 1 tbsp. bagepulver med 1 gallon af vand og rør. Anvende løsning til din jord.

•Test din jord næste dag og regelmæssigt at overvåge pH niveauer.

Tips & advarsler

  • Hvis du voksende planter, der foretrækker jord med en bestemt pH, det er bedre at måle pH med et kit eller måleren i stedet for ved hjælp af de hjemmelavede metode.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com